Δέσποινα Βανδή: O πόνος για τον Παντελή Παντελίδη, η φιλία που τους ένωνε και η βραδιά που του αφιέρωσε!

Από την Πέμπτη και στο άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου του Παντελή Παντελίδη, σχεδόν όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος έχει βυθιστεί στο πένθος. Κάποιοι καλλιτέχνες όμως ήταν και πολύ κοντά με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή κι ας ανήκουν στα “πρώτα” ονόματα της μουσικής σκηνής. Ανάμεσά τους και η Δέσποινα Βανδή, η οποία ήταν μαζί με τον Παντελή μέχρι και το τελευταίο του βράδυ.

Η Δέσποινα από τη στιγμή που έμαθε το τραγικό γεγονός έχει σιωπήσει… Εξέφρασε τη θλίψη της βάζοντας μαύρη φωτογραφία στο Facebook ως έδειξη πένθους και χθες, μια μέρα μετά την κηδεία του την άλλαξε με κάποιους στίχους ενός τραγουδιού της, σαν να ήθελε να τους αφιερώσει στον Παντελή… “Τα μεγάλα σου τα λόγια γίναν θάλασσα”… Θάλασσα είναι και τα δάκρυα των θαυμαστών της για τον Παντελή, όπως της γράφουν σε σχόλια κάτω από την φωτογραφία της.

Τα τραγούδια της του αφιέρωσε και το βράδυ της Κυριακής όπου εμφανίστηκε στη Σόφια, στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα στο National Palace of Culture.

Συναυλία Δεσποινα Βανδη Σοφια τώρα 3500 NDK sala αφιερωμένη στον Παντελη Παντελιδη

Posted by Stelios Rizos on Sunday, 21 February 2016

Τραγούδησε για τον φίλο της, τον οποίο αποχαιρέτησε για πάντα την προηγούμενη μέρα.

Ντυμένη στα μαύρα και με τη θλίψη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της η τραγουδίστρια βρέθηκε στον Ι.Ν του Αγίου Σπυρίδωνα να πει το τελευταίο αντίο στο καλό αυθεντικό παιδί της νύχτας, Παντελή Παντελίδη. Συνοδευόμενη από τον Γιώργο Αρσενάκο της Panik Records και τον Κώστα Μαρτάκη, δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυά της… Γύρω της ήταν πολλοί καλλιτέχνες που κυριολεκτικά κατέρρευσαν από την συγκίνηση…

Η Δέσποινα “αγκάλιασε” καλλιτεχνικά τον Παντελή από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισε. Άλλωστε δυο συνάδελφοί της που εκτιμά πολύ, ο Βασίλης Καρράς και ο Αντώνης Ρέμος του έδειχναν την ίδια εμπιστοσύνη… Πολλά ήταν τα βράδια που τα πράγματα έρχονταν έτσι, με τους δυο τους να συνατιούνται και να μοιράζονται το μικρόφωνο, καταφέρνοντας να ξεσηκώνουν τους θαμώνες όπου κι αν βρίσκονταν! Ακόμη κι όταν ο Παντελής ήταν στον πρώτο χρόνο του ξεκινήματός του.

Πριν λίγο καιρό εμφανίζονταν μαζί στη Θεσσαλονίκη και μία ημέρα μετά από το τραγικό δυστύχημα είχαν την πρεμιέρα τους στο Teatro. Μια πρεμιέρα που δεν έγινε ποτέ και η τύχη της ακόμη αγνοείται… Ο Παντελής αν και ήταν στενοχωρημένος τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με το περιβάλλον του, για το θέμα του τραγουδιού και της Κύπρου, πείμενε ανυπόμονα την βραδιά της Παρασκευής. Την Τετάρτη έκαναν όλοι μαζί πρόβα, στη συνέχεια πήγε σε άλλο μαγαζί για ποτό και δύο ώρες πριν το δυστύχημα φαίνεται πως ήταν σε κάποιο σπίτι με παρέα και τις δύο κοπέλες, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου. Η μοίρα του επεφύλασσε άσχημο παιχνίδι. Η πρεμιέρα δεν έγινε ποτέ…

Θεσσαλονίκη!Ερχομαστε!!! http://ift.tt/1kIdL5sKostas Martakis PANTELIS PANTELIDIS (official) Πυλη Αξιου Live Clubbing

Δημοσιεύτηκε από Δέσποινα Βανδή στις Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Read More

And More