Δέσποινα Βανδή: Οι ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές και οι κρέπες υπό τον ήχο των τζιτζικιών!

Λίγες μέρες πριν η Δέσποινα Βανδή, βρέθηκε στην Κρήτη με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της, μαζί με την Έλενα Παπαρίζου και κάπως έτσι ξεκίνησε και τις διακοπές της. Μπορεί να είχε τρεις συναυλίες, αλλά κατάφερε να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τους φίλους της και να τους περιποιηθεί, όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Η όμορφη τραγουδίστρια, που πρόσφατα έκλεισε τα 48 της χρόνια, είναι γνωστό ότι περνά αρκετό χρόνο στην κουζίνα, μόνο που πρόσφατα έφτιαξε κρέπες στον κήπο και υπό τον ήχο των τζιτζικιών. Τη συνταγή μοιράστηκε με τις διαδικτυακές της φίλες και στη συνέχεια φυσικά απόλαυσαν τις κρέπες οι φίλοι της.

Λίγο αργότερα μας έδειξε και κάποιες ξέγνοιαστες στιγμές της στην αιώρα και στην παραλία Φαλάσαρνα…

Θα σας κάνουν την κουζίνα χαλια αλλά αξίζει!Ειναι δημιουργία και θα αισθανθούν χαρά που θα ετοιμάσουν κάτι για όλους!Μολις είναι έτοιμος ο χυλός σε ένα τηγάνι που καίει βάζετε λίγο βουτυρακι και ρίχνετε μια κουτάλα της σούπας χυλό!Ψηνετε και από τις δυο πλευρές και μετά εξαρτάται από τον καθένα αν τη θέλει αλμυρή η γλυκιά!Καλη όρεξη! #cookingsunday #cooking #summer #greece #cookedwithlove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Και λίγες στιγμές χαλάρωσης

Δε θα πέσω ρεεεεεεεε!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Read More

And More