Δέσποινα Βανδή: Πίσω από την επιτυχημένη επαγγελματία, κρύβεται μια καλή… νοικοκυρά!

Μπορεί η φετινή χρονιά να έφερε δουλειές με… φούντες για τη Δέσποινα Βανδή, αφού μοίρασε το χρόνο της ανάμεσα στις παραστάσεις της σούπερ επιτυχημένης μιούζικαλ παράστασης «Mamma Mia» στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και στα auditions και τα live του τηλεοπτικού show νέων μουσικών ταλέντων «Rising Star» που έριξε αυλαία την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο η επιτυχημένη τραγουδίστρια δεν σταμάτησε να γεμίζει τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο της με δραστηριότητες τόσο εντός, όσο και εκτός σπιτιού, άλλοτε παρέα και ενίοτε χωρίς την αγαπημένη οικογένειά της!

Η διάσημη καλλιτέχνιδα και αγαπημένη του κοινού, μπορεί να έχει διαγράψει μακρά πορεία στο ελληνικό τραγούδι και τη δισκογραφία και να κάνει τα πρώτα βήματά της στο θεατρικό σανίδι που στέφονται με τεράστια επιτυχία, αλλά ποτέ δεν σταμάτησε εκεί, μιας και η προσωπική ευτυχία υπήρξε πάντοτε κυρίαρχος στόχος της ζωής της. Με τον σύζυγό της και μεγάλο «κεφάλαιο» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ντέμη Νικολαΐδη που γιορτάζουν φέτος τα 18 χρόνια κοινής ζωής, και τα δύο τους παιδιά, καταφέρνουν να ξεκλέβουν συνεχώς χρόνο για να διασκεδάσουν παρέα!

Ποδηλατάδα στη φύση στην καρδιά της Άνοιξης!

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Όμως, η Δέσποινα Βανδή, πέρα από καλλιτέχνης, μητέρα και σύζυγος είναι και μια ικανή… νοικοκυρά! Όπως φάνηκε και από τα συχνά σχόλια του φίλου και συναδέλφου της στην κριτική επιτροπή του «Rising Star», Αντώνη Ρέμου, η τραγουδίστρια είναι και δεινή… μαγείρισσα! Μάλιστα, σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος υποστηρίζει πως κάνει «μαγικά» με τα χεράκια της! Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις μαγειρικές «περιπέτειές» της που φροντίζει να μοιραστεί μαζί μας στα social media, όπως είναι η συνταγή για πεντανόστιμο πασχαλινό τσουρέκι, αλλά και η… συγκομιδή φρέσκων μαρουλιών «Από τη γη στο πιάτο μας! Απλα και όμορφα!», όπως έγραψε και η ίδια στο Instagram!

Συνταγή για υπέροχα τσουρέκια!Οπως σας το υποσχέθηκα! Υλικά 6 αυγά 180 γρ.μαγια 2 1/2 κιλά αλευρι για όλες τις χρήσεις 1 1/2 φλ χλιαρό νερο 300γρ βούτυρο αιγοπρόβειο 750 ζάχαρη 600 γρ γάλα 1 φακελάκι μαχλέπι 1 φακελάκι κακουλε 5-6 κομματάκια μαστίχας 1/2 κγ αλάτι Ξύσμα από 1 πορτοκαλι Εκτέλεση Ετοιμάζουμε το προζυμι.Νερο μαγιά και 1/2 κιλό αλεύρι! Να θυμάστε ότι το σημαντικότερο στο να φτιάξετε τσουρέκια είναι πως όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου!Τα του ψυγείου να μην είναι παγωμένα και τα ζεστά να μην είναι καυτά! Όση ώρα κάνει το προζύμι να φουσκώσει εγώ παράλληλα κάνω τα παρακάτω! Λιώνω του βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι και το βάζω στην άκρη.Στη συνέχεια ζεσταίνω το γάλα και ρίχνω μέσα τη ζάχαρη και ανακατεύω!Τα αυγά θα τα ρίξω χτυπημένα μέσα στο υγρό αυτό μείγμα αφού έχει γίνει χλιαρό!Ετσι έχω άλλο ένα κατσαρολάκι με το μείγμα γάλα-ζάχαρη-αυγά έτοιμο και το βάζω κι αυτό στην άκρη! Ρίχνω περιμετρικά στη λεκάνη το αλεύρι αφήνοντας μια τρύπα στη μέση.Πανω στο αλεύρι ρίχνω το αλάτι το ξύσμα το μαχλέπι το κακουλε και τη μαστίχα την οποία πρέπει να την κάνετε σκόνη είτε με γουδι και γουδοχέρι -πατροπαράδοτα- είτε στο multi όπου θα τη χτυπήσετε με λίγη ζάχαρη! Ανακατεύετε τα υλικά με το αλεύρι!Τρελαινομαι με τις πρώτες αυτές μυρωδιές! Όταν το προζύμι είναι έτοιμο ρίχνετε το μείγμα γαλα -ζάχαρη -αυγά και προσπαθείτε ζουλωντας το (δε μπορώ αλλιώς να σας το περιγράψω) να το διαλύσετε όσο γίνεται! Στη συνέχεια το ρίχνετε όλο αυτό στη μέση της λεκάνης και ζυμώνετε!Τα χέρια κολλάνε και μπορεί να νομίζετε ότι αποτύχατε!Τότε ρίχνετε λίγο λίγο το λιωμένο αγνό βούτυρο στα χέρια σας και συνεχίζετε την προσπάθεια!Θα δείτε στο τέλος ποσο ωραίο γίνεται!Σα μωρό! Σκεπάζετε με βρεγμένες πετσέτες και τυλίγετε με μια κουβέρτα τη λεκάνη και την αφήνετε σε ζεστό μέρος!Μην είναι κανένα παράθυρο ανοιχτό δίπλα! Το αφήνετε τουλάχιστον για 1 ώρα! Στη συνέχεια σε έναν πάγκο πλάθετε τα τσουρέκια σας-μην αλευρώσετε τον πάγκο! Τα βάζετε στο ταψί με λαδόκολλα από κάτω! Τα αλείφετε με αυγό και τα ψήνετε για 25′ -έχετε προθερμανει το φούρνο εννοείται- στους 175 βαθμούς!Αναλογως βέβαια πάντα με το φούρνο σας! Καλή επιτυχία! Καλό Πάσχα!

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Από τη γη στο πιάτο μας!Απλα και όμορφα!

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Και αν αυτό δεν είναι απόδειξη πως πρόκειται για μια καθ’ όλα ικανή νοικοκυρά, η Δέσποινα «ανέβασε» στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram το βράδυ της Παρασκευής ένα βίντεο όπου η κάμερα την απαθανάτισε να ράβει το κουμπί του συμπρωταγωνιστή της Αργύρη Αγγέλου, στα παρασκήνια της παράστασης «Mamma Mia»!

Εδώ στο Ντονατεικο όλα τα φτιάχνουμε! @mammamiagreece

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Όσο για τη συνέχεια του… προγράμματος, η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τις παραστάσεις ως Donna του πασίγνωστου μιούζικαλ «Mamma Mia» στα τέλη Απριλίου (το ερχόμενο Σαββατοκύριακο), και αμέσως μετά θα ξεκινήσει για άλλη μια φορά σε πυρετώδεις ρυθμούς τις πρόβες και τις ετοιμασίες για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις που θα κάνει παρέα με την Έλενα Παπαρίζου!

Read More

And More