Δέσποινα Βανδή: Θα άφηνε την Μελίνα της να πάει σε talent show;

Τρέχει και δεν φτάνει αυτήν την περίοδο η Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή τραγουδίστρια ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο θέατρο με την παράσταση “Mamma Mia”, αλλά και το πρώτο live του Rising Star στον Ant1 και όπως αποκάλυψε για πρώτη φορά νιώθει ότι δουλεύει τόσο πολύ που δεν έχει χρόνο…

Η Δέσποινα πάντως, φαίνεται να τα καταφέρνει μια χαρά… με τη βοήθεια των παιδιών της, που συνεργάζονται άψογα μαζί της. Ενώ, μιλώντας για τους συμμετέχοντες στο show, αποκάλυψε αν θα άφηνε την κόρη της Μελίνα, να συμμετάσχει σε κάτι αντίστοιχο…

“Όλο αυτό είναι ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα, πρέπει να το δούμε μέσα στην ελαφρότητα του συγκεκριμένου πράγματος. Στόχος του παιχνιδιού είναι να ακουστούν κάποιες φωνές. Κανείς δεν έρχεται με το ζόρι, αλλά για να εκφραστεί. Όταν είχαν ρωτήσει εμένα αν θα το έκανα, είπα “όχι” γιατί στα 18 μου χρόνια ήμουν εσωστρεφής και δειλή και δεν θα το έκανα”, δήλωσε χαρακτηριστικά, λίγο μετά το τέλος της παρουσίασης του Rising Star.

Στο αν η κόρη της θα ήθελε να πάει σε ένα τέτοιο show ανέφερε: “Η κόρη μου είναι διαφορετική περίπτωση και έχει μαμά εμένα. Αν υποθέσουμε πως δεν είχαν οι γονείς της σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, θα της έλεγα να πάει. Αν ήθελε η κόρη μου να ζήσει μια τέτοια εμπειρία θα ήταν όμορφο να το κάνει. Δεν κρίνεται το μέλλον κανενός, ούτε επηρεάζεται η ζωή του παιδιού. Οι κριτικές που γίνονται είναι καλοπροαίρετες και είναι γόνιμες όταν είναι εύστοχες και λέγονται με όμορφο τρόπο. Μην ξεχνάμε πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι δίνεται ένα μεγάλο έπαθλο και ένα συμβόλαιο για να κάνει μια αρχή, αλλά δεν τάζεται κάποια καριέρα”.

Πώς τα προλαβαίνει όμως, όλα; “Την Πέμπτη έχω το Mamma Mia και την Κυριακή την πρεμιέρα στο Rising Star. Τρέχω και δεν τα προλαβαίνω όλα. Είναι μια περίοδος της ζωής μου που δεν θυμάμαι ξανά στη ζωή μου να έχουν δουλέψει τόσο πολύ. Δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο και έχω ζητήσει συμπαράσταση και κατανόηση από τα παιδιά μου σε όλο αυτό. Ως τώρα είχαν συνηθίσει μια μαμά που ήταν συνεχώς από πάνω και για λίγους μήνες τους ζήτησαν να κάνουν λίγη υπομονή”, είπε και συμπλήρωσε: “Τα παιδιά είναι σε μια ηλικία που διαβάζουν πια μόνα τους. Η παρουσία μου είναι σαφώς απαραίτητη, αλλά υπάρχει συνεργασία από όλους μας”.

Τέλος, για την “κόντρα” με τον Αντώνη Ρέμο και το ποιος θα κερδίσει, ανέφερε: “Θέλουμε να κερδίσει ένα παιδί που να αξίζει και να είναι στην ομάδα μου. Θέλουμε αυτό και δεν υπάρχει καθόλου ανταγωνισμός”.

Read More

And More