Δέσποινα Βανδή: Τιμητική διάκριση για την Ελληνίδα σταρ!

Η Δέσποινα Βανδή πρόκειται να πάρει το ειδικό έπαθλο που φέρει το όνομα της Τραγουδίστριας της Νίκης, Σοφία Βέμπο από την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης. Το ειδικό έπαθλο έχουν θεσπίσει τα Κορφιάτικα Βραβεία από το 1992, με την σύμφωνη γνώμη του συζύγου της Μίμη Τραϊφόρου. Μάλιστα, με αυτό το ειδικό έπαθλο έχουν τιμηθεί τεράστιες προσωπικότητες όπως η Νινί Ζάχα, Μαρινέλλα, Βίκυ Λέανδρος, Νάνα Μούσχουρη και Άννα Βίσση.

Η απονομή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 20.00 μ.μ. στο ιστορικό θέατρο Βέμπο, που ευγενικά παραχώρησαν οι θεατρικοί επιχειρηματίες, Μάρκος & Θύμιος Ταγάρης.
Το βραβείο απονέμεται στην Δέσποινα Βανδή, με αφορμή την εξαιρετική εμφάνιση της στο διάσημο Μιούζικαλ «Mamma Mia», όπου είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύοντας με επιτυχία, τόσο τον θεατρικό ρόλο, άλλα και τις ανεπανάληπτες επιτυχίες των «Abba», ως “Ντόνα”.
Το ειδικό έπαθλο θα απονέμει στην σταρ, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού αφού ως γνωστό οι ένοπλες δυνάμεις έχουν τιμήσει με τον βαθμό του Λοχαγού του Στρατού την τραγουδίστρια της νίκης, Σόφια Βέμπο για την μεγάλη της πρόσφορα στον πόλεμο του 40 εμψυχώνοντας στην πρώτη γραμμή τους φαντάρους που πολεμούσαν τον ιταλικό φασισμό.
Η Δέσποινα Βανδή δήλωσε για αυτή την μεγάλη τιμή: «Ευχαριστώ πολύ την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης για την τιμή αυτή. Είναι μεγάλη μου χαρά να λαμβάνω το βραβείο αυτό. Μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ πολύ»

Read More

And More