Δέσποινα Βανδή: Το μυστικό της σιλουέτας της, βρίσκεται στο πρωινό της!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και η Δέσποινα Βανδή δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Η γνωστή τραγουδίστρια που αγαπά την καλή διατροφή και το μαγείρεμα επιλέγει τα πιο υγιεινά γεύματα για το καθημερινό της διατροφολόγιο και φυσικά δεν σταματά τη γυμναστική ενόψει του καλοκαιριού.

Η αλήθεια είναι πως η Δέσποινα έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα και αυτό οφείλεται στη σκληρή προπόνηση, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η γνωστή τραγουδίστρια, μάλιστα, έχει δοκιμάσει πολλά είδη γυμναστικής: από αερόβια μέχρι βάρη και pilates και τα καταφέρνει σε όλα μια χαρά.

Και μπορεί αυτή την περίοδο να βρίσκεται σε περιοδεία, με την Έλενα Παπαρίζου, αλλά δεν αλλάζει τις συνήθειες που την κρατούν δυνατή και σε φόρμα! Αυτές τις μέρες βρίσκεται στη βόρεια Ελλάδα και το πρωί της Παρακευής, μετά από ξενύχτι στην Κατερίνη, μοιράστηκε μαζί μας το μεγαλύτερο μυστικό της, που δεν είναι άλλο από το πρωινό γεύμα της.

“Και που ξενύχτησα αυτό το πρωινό δεν αλλάζει! Ένα ποτήρι νερό με λεμόνι για αρχή και στη συνέχεια φαγόπυρο – που μοιάζει με κουακερ – γάλα σόγιας και μύρτιλλα! Το πρώτο αποτοξινώνει το δεύτερο είναι πολύ υγιεινό ωφέλιμο και δυναμωτικό!”

Read More

And More