Δέσποινα Βανδή: Βόλτες με τα παιδιά της στα νότια προάστια!

Τον καλό καιρό των προηγούμενων ημερών εκμεταλλεύτηκε η Δέσποινα Βανδή και μαζί με τα παιδιά της έκανε μια βόλτα στα νότια προάστια. Η τραγουδίστρια έδειχνε αρκετά σκεπτική και φροντίζει τον ελεύθερο χρόνο που έχει να τον περνά με την Μελίνα και τον Γιώργο. Μετά τον άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη, που θα εμφανιζόταν μαζί στο Teatro και την ματάιωση – όπως ήταν φυσικό- των εμφανίσεών της, η τραγουδίστρια έχει ρίξει την προσοχή της στην οικογένειά της και στο νέο της επιχειρηματικό βήμα.

Eίναι γνωστό εδώ και καιρό ότι η Δέσποινα, ετοιμάζει ένα μαγειρείο στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στο Μαρούσι, που η αρχική ιδέα είναι να κάνει delivery τα μαγειρευτά φαγητά που θα ετοιμάζει. Το νέο της εγχείρημα είναι σε συνεργασία με τον σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη και το ζευγάρι ανυπομονεί για το ξεκίνημά του. Η τραγουδίστρια έχει ψάξει κι εέχει βρει σπιτικές συναταγές αλλά και γνωστών σεφ, που αρέσουν σ’ εκείνη. Παράλληλα όμως ετοιμάζει και τη νέα συλλογή ρούχων της, που είναι σχεδόν έτοιμη!

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε πρόσφατα στη Γλυφάδα, με τα παιδιά της, φορώντας τ΄ αθλητικά τους, να κάνουν τον αγαπημένο τους περίπατο, σταματώντας και για κάποιες αγορές. Δες τις φωτογραφίες

Read More

And More