Διάσημες παρουσίες στην πρεμιέρα του Κώστα Φραγκολιά! Φωτογραφίες

Τα παιδιά από το πρωινό του Alpha έχουν γίνει πια μια παρέα και αυτό φαίνεται. ΄Έτσι από την πρεμιέρα του Κώστα Φραγκολιά στο θέατρο δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι καλές του φίλες Σταματίνα Τσιμτσιλή και Ελένη Τσολάκη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός βρέθηκε στο θέατρο Αθηνά και ως “Ράφτης Κυριών” κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού.
Πρόκειται για την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης στο έργο του Georges Feydeau, όπου εκτός από τον Κώστα Φραγκολιά πρωταγωνιστούν οι: Κέλλυ Ανυφαντή, Γωγώ Βογάσαρη, Ιριδα Δασκαλοπούλου, Γιώργος Δάσκαλος, Μικαέλα Ζούστη, Αγγελος Θεοφίλου, Θεοδώρα Παπαϊωάννου, Σάκης Σιούτης.

Λίγα λόγια για το έργο:
Ο Ζεράρ Μουλινό, είναι γιατρός και παντρεμένος με την Υβόν. Εχει μια εξωσυζυγική σχέση με την επίσης παντρεμένη, Σουζάν. Νοικιάζει ένα πρώην ραφτάδικο προκειμένου να γίνει η ερωτική τους φωλιά. Για να μην αποκαλυφθεί στον σύζυγο της ερωμένης του, Ανατόλ, η ταυτότητά του παριστάνει τον ράφτη! Εν τω μεταξύ ο Ανατόλ απατά την σύζυγό του Σουζάν με τη Ροζ, η οποία είναι γυναίκα του Φελίξ, ο οποίος είναι φίλος του Μουλινό.

Ανάμεσά τους η πεθερά του γιατρού, κυρία Εγκρεβίλ, και η κόρη της Υβόν να προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει, ένας υπηρέτης να παριστάνει το γιατρό, και η πελάτισσα του ραφτάδικου να επιμένει στον Μουλινό να της πάρει μέτρα για το καινούργιο της εξώστηθο! Στο «Ράφτη Κυριών» του Φεϋντώ κυριαρχούν οι ίντριγκες, οι ανατροπές, το χιούμορ και ο ακατάπαυστος ρυθμός…

Δες φωτογραφίες:

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Αντώνης Λουδάρος, Λάκης Γαβαλάς

Κλέλια Πανταζή, Αντώνης Λουδάρος, Ελένη Τσολάκη

Όλγα Πηλιάκη, Στέλιος Χανταμπάκης

Έλλη Γελεβεσάκη, Γιώργος Μανίκας

Κλέλια Πανταζή

Read More

And More