Διάσημη έγκυος τραγουδίστρια μαθαίνει στην κόρη της να αλλάζει πάνες! [pics]

Είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και έχει ήδη βρει τον καλύτερο βοηθό. Η διάσημη τραγουδίστρια μόλις πριν δυο εβδομάδες αποκάλυψε πως θα χαρίσει ένα αδελφάκι στην 5χρονη κόρη της και έχει προκαλέσει πανικό.

Ο λόγος για την Pink, που σε λίγο καιρό θα γίνει για δεύτερη φορά μανούλα και εκπαιδεύει την κόρη της Willow για να την βοηθά με το μωρό. Η γνωστή τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της Carey Hart περιμένουν πώς και πώς τον ερχομό του δεύτερου παιδιού και προσπαθούν να προετοιμάσουν και την μεγάλη τους κόρη για την αλλαγή που έρχεται. Όπως βλέπεις όμως, και στη φωτογραφία που ανέβασε η μητέρα της στο Instagram, η μικρή μαθαίνει ήδη πώς να αλλάζει πάνες!

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η 35χρονη σταρ, μας δείχνει την κόρη της να προσπαθεί να τοποθετήσει την πάνα στην κούκλα της και τα likes πέφτουν βροχή…

Dry Runs

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης P!NK (@pink) στις


Η ίδια και η οικογένειά της κατάφεραν να κρύψουν καλά την δεύτερη εγκυμοσύνη και να το ανακοινώσουν τη στιγμή που ήταν έτοιμοι. Αλλά τώρα δεν σταματούν να ανεβάζουν φωτογραφίες και video στο προφίλ τους!

Surprise!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης P!NK (@pink) στις

Read More

And More