Διάσημη ηθοποιός αποκαλύπτει: “Έχασα 36 κιλά σε λιγότερο από πέντε μήνες”

Η Κρίσι Μετς (Chrissy Metz) μπορεί να είναι ένα νέο κορίτσι της τηλεόρασης, όμως η ίδια νιώθει ανασφαλής συνεχώς για το βάρος της. Στην πραγματικότητα το αστέρι της τηλεοπτικής σειράς «This Is Us» θυμάται ότι στα 11 της βρέθηκε να παρακολουθεί μία συνάντηση σε ινστιτούτο αδυνατίσματος και όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της αναρωτήθηκε «για ποιο λόγο είμαι το μοναδικό παιδί εδώ; Αυτό είναι παράξενο».

Όπως εξομολογείται στα παιδικά της χρόνια ένιωθε μειονεκτικά σε σχέση με τα αδέλφια της τα οποία ήταν αδύνατα. Καθώς τα χρόνια περνούσαν το βάρος της Κρίσι ανεβοκατέβαινε, μέσα σε ένα χρόνο έχασε περίπου 23 κιλά, ενώ κατά τη διάρκεια του πρώτου της γάμου πήρε άλλα 46 κιλά.

Στα 30α της γενέθλια ανέβασε καρδιακούς παλμούς και όπως λέει πλέον στα 36 της, «σκέφτηκα ότι θα πεθάνω», αλλά οι γιατροί διέγνωσαν ότι έπασχε από κρίσεις πανικού και ότι δεν ήταν καρδιακή προσβολή. «Πανικοβλήθηκα και έχασα 36 κιλά σε λιγότερο από πέντε μήνες. Ακολούθησα μία δίαιτα με 2.000 θερμίδες την ημέρα και περπατούσα για 20 λεπτά κάθε μέρα».


Read More

And More