Διάσημη ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά μετά το χωρισμό: “Η αλλαγή είναι τρομακτική”

Τον Σεπτέμβρη ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον άλλοτε αγαπημένο της και πατέρα των παιδιών της και τώρα μιλά ανοιχτά για τις αλλαγές στη ζωή της. “Νιώθω ότι είτε είσαι διάσημος είτε όχι, οι αλλαγές είναι τρομακτικές για όλους”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Ο λόγος για την Naomi Watts, που μόλις δυο μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού από τον Liev Schreiber, έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για όλα στην εφημερίδα της Αυστραλίας «The Daily Telegraph»,

“Νιώθω ότι είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου και θέλω να είστε σίγουροι ότι τα παιδιά μου είναι υγιή και ευτυχισμένα και όλα τα πράγματα θα πάνε καλά. Αυτό ελπίζω για μένα και όλους μας”, δήλωσε μετά το χωρισμό από τον εδώ και 11 χρόνια σύζυγό της και συνέχισε: “Νιώθω πως οι αλλαγές πάντα τρομάζουν, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο και μόνο επειδή οι αλλαγές για όλους είναι κάτι νέο και αναρωτιέσαι πώς θα πάνε τα πράγματα από εδώ και ύστερα”.

Οι δύο ηθοποιοί χώρισαν πριν από δύο μήνες ύστερα από 11 χρόνια γάμου και είναι γονείς δύο γιων, του 9χρονου Alexander (“Sasha”) και του 7χρονου Samuel.

Read More

And More