Διάσημη ηθοποιός στα επείγοντα του νοσοκομείου με τον 5χρονο γιο της!

Δύσκολες ώρες πέρασε αυτές τις μέρες η διάσημη ηθοποιός που έφυγε εσπευσμένα για το νοσοκομείο με τον 5χρονο γιο της. Η γνωστή ηθοποιός για τους ρόλους της σε θρίλερ αναγκάστηκε να περάσει ολόκληρη νύχτα στα επείγοντα περιστατικά, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας του παιδιού της.

Ο λόγος για την Sarah Michelle Gellar που έχει συμμετάσχει σε δεκάδες τηλεοπτικές σειρές του εξωτερικού, έχει πρωταγωνιστήσει στην “Κατάρα”, αλλά και το Scooby Doo και το 2001 έχει πάρει την Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου. Η διάσημη ηθοποιός και μητέρα δυο παιδιών χρειάστηκε να πάει τον μικρό της γιο στην κοντινότερη κλινική λόγω αναπνευστικών προβλημάτων μετά από ίωση. Ο 5χρονος Rocky James Prinze, ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από ίωση και λόγω των προβλημάτων στην αναπνοή έπρεπε να φύγει εσπευσμένα για το νοσοκομείο. Και όπως καταλαβαίνεις η μητέρα του δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του.

“Ήταν μεγάλη νύχτα και προφανώς ένας δύσκολος ιος, όμως ευτυχώς ο Rocky απελευθερώθηκε. Δεν θα πω ψέματα, το να βλέπεις το παιδί σου να μη μπορεί να αναπνεύσει είναι το πιο άσχημο συναίσθημα που έχω ζήσει, έγραψε στα social media της.

Μάλιστα ανέβασε και την φωτογραφία που βλέπετε με τον γιο της να απασχολείται, βλέποντας καρτούν στο iPhone της.


Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και το παιδί επέστρεψε στο σπίτι με την διάσημη μαμά του.


Read More

And More