Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.04.2016 | 17:19

Διάσημοι Έλληνες καλλιτέχνες παρουσίασαν το μουσικό τους παραμύθι!

Διάσημοι Έλληνες καλλιτέχνες παρουσίασαν το μουσικό τους παραμύθι!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία του πιο όμορφου μουσικού παραμυθιού ένωσαν οι Έλληνες καλλιτέχνες και η παρουσίασή του έγινε το βράδυ της Πέμπτης στον ΙΑΝΟ. Ο λόγος για το παραμύθι της Γωγώς Σούρλα “Όταν αρρώστησε ο Ήλιος” από τη Feelgood Records σε μουσική έτερονίμισυ και εικονογράφηση Νατάσσας Ταπάκη.

Στην παρουσίαση βρέθηκαν για να τραγουδήσουν ο Πάνος Μουζουράκης, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Παντελής Θαλασσινος, αλλά και οι Vegas με την Ματθίλδη Μαγγίρα...Το παραμύθι ξεκινάει τη μέρα που αρρώστησε ο ήλιος και δε βγήκε να φωτίσει το πρωί. Τότε όλα τα ζώα του δάσους μαζεύτηκαν σαστισμένα χωρίς να ξέρουν τι έχει συμβεί, μέχρι που ένα αστέρι ήρθε να ζητήσει τη βοήθειά τους. Εκεί αρχίζει η περιπέτεια. Θα καταφέρουν άραγε τα ζώα τους δάσους να σώσουν τον ήλιο; Τι θα πρέπει να κάνουν για να σηκωθεί και να φωτίσει ξανά;

Η ιδέα αυτού του παραμυθιού ήρθε πριν από πολλά χρόνια στη συγγραφέα, ένα βράδυ σαν όλα τ’ άλλα. Έμεινε στο συρτάρι για πολύ καιρό μέχρι που ήρθε η ώρα του να υλοποιηθεί κι έτσι μετά από δύο χρόνια έγινε θεατρικό έργο. Κι άρχισε πάλι να γράφει η συγγραφέας, μέχρι που συνάντησε τους «έτερονίμισυ» που έντυσαν με μελωδίες τις περιπέτειες των ζώων κι έτσι ολοκληρώθηκε τούτο το παραμύθι, με εικόνες και ήχους.Στα τραγούδια συμμετέχουν οι: Γιάννης Ζουγανέλης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Παντελής Θαλασσινός, Θοδωρής Μαραντίνης, Μαρίνα Δακανάλη, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Παντελής Καναράκης, Πάνος Μουζουράκης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Αλεξάνδρα Ούστα, Νίκος Στρατάκης, Γιώργος Στρατάκης, Μελίνα Μακρή (Vegas), Zeraw (Vegas) και ο Αδάμαντας (Prof. Sinnerz).

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 12:00

Top 10