Διάσημοι Έλληνες ξάπλωσαν στα περίφημα χαλιά της Δέσποινας Μοιραράκη! [pics]

Η Δέσποινα Μοιραράκη διοργάνωσε opening party με άφθονα cocktails για την μεγαλύτερη έκθεση χειροποίητου χαλιού στην Ευρώπη. Η καθιερωμένη έκθεση με μοντέρνα και κλασσικά χειροποίητα χαλιά έγινε το βράδυ της Δευτέρας και η γνωστή επιχειρηματίας υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά στο Hilton, διάσημους καλεσμένους για να τους δείξει τη νέα της συλλογή.

Ανάμεσα στους celebrities που έδωσαν το παρών ήταν ο Αντώνης Ρέμος, με την σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ, η Κατερίνα Καινούργιου, η Σίσσυ Φειδά, η Ναταλία Δραγούμη, η Γωγώ Μαστροκώστα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Λευτέρης Πανταζής, η Κλέλια Πανταζή κ.α.
Γιάννης Κοντούλης – Δέσποινα Μοιραράκη – Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ
Ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκαν στο γνωστό ξενοδοχείο, για να εγκαινιάσουν την έκθεση της Δέσποινας Μοιραράκη ενώ στη συνέχεια επέλεξαν τα χαλιά που θα διακοσμούν το ανανεωμένο σπίτι τους. Μάλιστα, η επιχειρηματίας έδωσε και ένα ξεχωριστό δώρο στην όμορφη και ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας.
Το δώρο της Δέσποινας Μοιραράκη στην Υβόννη Μπόσνιακ
Οι Έλληνες celebrities είδαν με χαρά τα νέα σχέδια και τα ξεχωριστά χαλιά, ήπιαν τα cocktails τους και φυσικά πόζαραν στον φωτογραφικό φακό!
Δες όλες τις φωτογραφίες:

Με τον Αντώνη Ρέμο
Γωγώ Μαστροκώστα
Κατερίνα Καινούργιου
Ναταλία Δραγούμη – Σίσσυ Φειδά
Με την Σίσσυ Φειδά
Με τον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη
Κλέλια Πανταζή – Λευτέρης Τσάκαλος
Γιώργος Μοιραράκης – Λευτέρης Πανταζής
Μάκης Τσέλιος – Αντώνης Βλοντάκης
Μάκης Τσέλιος – Μάγκυ Χαραλαμπίδου – Αντώνης Βλοντάκης
Κώστας Κοκκινάκης – Ευριδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος

Read More

And More