Oι διάσημοι εύχονται για την Παγκόσμια ημέρα ζώων! Φωτογραφίες

Παγκόσμια ημέρα ζώων και πολλοί διάσημοι σήμερα πήραν το ζωάκι τους και έβγαλαν από μια τρυφερή selfie, για να τους ευχηθούν. Η Ελένη Φουρέιρα, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος Ορφανός, ήταν μερικοί από τους επώνυμους που ευχήθηκαν μέσω των social media στα ζωάκια τους και προσπάθησαν από μέρους τους να ευαισθητοποιήσουν όλους εμάς.

Ελένη Φουρέιρα
“04/10 Παγκόσμια ημέρα των ζώων ….. Όλα τα ζώα γεννιούνται με ίσα δικαιώματα στη ζωή και στη δυνατότητα ύπαρξης. Ο άνθρωπος οφείλει να σέβεται τη ζωή κάθε ζώου.Ο άνθρωπος ανήκει στο ζωικό βασίλειο και δεν μπορεί να εξοντώνει ή να εκμεταλλεύεται τα άλλα είδη του ζωικού βασιλείου. Αντίθετα, οφείλει να χρησιμοποιεί τις γνώσεις για το καλό των ζώων. Κάθε ζώο δικαιούται φροντίδας, προσοχής και προστασίας από τον άνθρωπο.”


Τόνια Σωτηροπούλου

“Σου χάρισα το σπιτι μου, μου χάρισες την καρδια σου, μοιραζόμαστε χαρές και λύπες, αλλάζουμε χώρες , ανταλλάσσουμε αγκαλιές,στιγμές και άπειρη αγαπη, με κανεις καλύτερο άνθρωπο , με υπερασπίζεσαι και σε υπερασπίζομαι , με συγχωρείς και οταν τσακωνόμαστε και οταν κλαίω μου χαρίζεις τα παιχνίδια σου, σε υιοθέτησα με υιοθετησες. Ειμαστε οικογένεια . Σ’ ευχαριστω. Παγκόσμια ημερα των ζωων Υιοθέτησε κι εσυ ενα αδέσποτο”



Κατερίνα Καινούργιου

“Η 4η Οκτωβρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, επειδη συμπίπτει με τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, που έχει αναγορευτεί από την Καθολική Εκκλησία ως προστάτης των ζώων και του περιβάλλοντος. «Το μεγαλείο ενός έθνους και η ηθική του πρόοδος μπορεί να κριθεί από τον τρόπο που φέρεται στα ζώα»Μαχάτμα Γκάντι. Να εχετε μια υπεροχη Κυριακη”


Νικός Ορφανός
Ημέρα των ζώων σήμερα! Χρόνια πολλά Τζίμη! Χρόνια πολλά Φώντα!

Love you my darling, beautiful, baby #InternationalAnimalDay #instaselfie

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Eugenia Manolides (@manolidoue) στις

Read More

And More