Διάσημος Έλληνας τραγουδιστής έγινε… ασφαλιστής!

Δεν είναι ούτε ο πρώτος και σίγουρα ούτε ο τελευταίος που ασχολείται και με άλλους τομείς εκτός από τον καλλιτεχνικό. Ο λόγος για τον διάσημο Έλληνα τραγουδιστή που σε λίγους μήνες θα γίνει για τέταρτη φορά πατέρας και αποφάσισε να ασχοληθεί με τις ασφάλειες ως σύμβουλος γνωστής εταιρείας ου ειδικεύεται σε θέματα υγείας και αποταμίευσης – συντάξεων.

Φυσικά μιλάμε για τον Νεκτάριο Σφυράκη που περιμένει πώς και πώς το baby boom, συνεχίζει τις live εμφανίσεις του και άρχισε να κάνει ασφάλειες υγείας για τους διάσημους φίλους του… “Απαιτεί μαγκιά να κάνεις ένα άλλο επάγγελμα, παράλληλα με αυτό που σε έκανε δημοφιλή. Προσωπικά είμαι ακοπλεξάριστος και εργάζομαι χωρίς εμμονές, αναλογιζόμενος πάντα την ευθύνη απέναντι στα παιδιά και στη γυναίκα μου, εν μέσω μιας απίστευτα σκληρής οικονομικής κρίσης”, αποκάλυψε στην Espresso.

Ο ίδιος, μάλιστα, μίλησε και για την ανυπομονησία του να υποδεχτεί μαζί με την Στέλλα του τον τέταρτό γιο. Το ζευγάρι απέκτησε τον Αύγουστο του 2015 δίδυμα από την ίδια εξωσωματική που είχε γεννηθεί και ο 3χρονος γιος τους, Μανώλης, το 2012. Και τώρα περιμένουν το τέταρτο παιδί, χωρίς αυτήν τη φορά να έχουν κάνει εξωσωματική…

φωτογραφίες: People

Read More

And More