Διασώστης στην Tatiana Live: “Πέρασα την Παρασκευή από το σημείο που βρέθηκε η σορός του 21χρονου και δεν υπήρχε τίποτα”

Η οικογένεια του 21χρονοι φοιτητή από την Κάλυμνο αναμένει με αγωνία το αποτέλεσμα της νεκροψίας, για να διαπιστώσει πώς πέθανε ο νεαρός, η μία μετά την άλλη έρχονται στο φως οι μαρτυρίες. Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι σύμφωνα τις μαρτυρίες στο σημείο που βρέθηκε η σορός του, είχαν γίνει έρευνες και μάλιστα, είχε περάσει πολύς κόσμος, χωρίς κανείς να δει το παραμικρό.

«Τελευταία φορά περάσαμε από το σημείο την Παρασκευή. Δεν υπήρχε τίποτα. Και δεν ήμουν μόνος. Θα το είχαμε δει (το πτώμα) δεν υπήρχε περίπτωση», είπε στην Tatiana Live ένας από τους διασώστες που συμμετείχαν στις έρευνες.

Ένα άλλο στοιχείο που προβληματίζει, είναι η πληροφορία ότι ο νεαρός φοιτητής που είχε εξαφανιστεί μέρες, δεν είναι νεκρός για πάνω από δύο 24ωρα. Αυτό επιβεβαιώνει και ο μάρτυρας, που μίλησε στην εκπομπή. «Αυτό που παρατήρησα εγώ είναι ότι αν είχε πεθάνει από την Κυριακή που αγνοείται, δε θα μπορούσες να το πλησιάσεις καθόλου το πτώμα του παιδιού. Εγώ πλησιάσα σχετικά κοντά, δε μου ήρθε καμία άσχημη οσμή και το χρώμα του μου φάνηκε ότι το παιδί είχε σκοτωθεί πρόσφατα. Δηλαδή να είχε μία με δύο μέρες που είχε σκοτωθεί».

H θεία του φοιτητή σχολίασε, μιλώντας στην Tatiana Live, το γεγονός ότι η σορός του «δείχνει» να έχει μεταφερθεί στο σημείο. «Τον έσυραν. Τον έσυραν. Για δολοφονία δεν πρόκειται; Για τι πρόκειται τελικά; Όλα σκηνοθετημένα αλλά γιατί τόση κακία; Έστησαν ολόκληρη στρατηγικό σχέδιο;.. Εύχομαι οι ένοχοι να βρεθούν και γρήγορα. Και να σταθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Read More

And More