Διαζύγιο μετά από τρία χρόνια γάμου για γνωστό παρουσιαστή!

Δρόμους χωριστούς μετά από τρία χρόνια γάμου και έναν πανέμορφο γιο αποφάσισε να τραβήξει το διάσημο ζευγάρι. Ο παρουσιαστής και η αγαπημένη του έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό να είναι χωριστά, αλλά πρόσφατα εκδόθηκε το διαζύγιο και η καλή του ξέσπασε σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Ο λόγος για τον παρουσιαστή των εκπομπών DIY SOS Nick Knowles και την πρώην σύζυγο και μητέρα του παιδιού του Jessica. Το ζευγάρι που αποφάσισε να χωρίσει μετά από τρία χρόνια γάμου, πέρασε δύσκολη χρονιά καθώς η Jessica μετά από αποβολή που είχε, διαγνώσθηκε με καρκίνο στον τράχηλο της μήτρας και έζησε το δικό της Γολγοθά.

“Η περσινή χρονιά ήταν απίστευτα δύσκολη για μένα”, είπε η πρώην πια σύζυγος του παρουσιαστή στον αέρα της εκπομπής “This Morning”! Η ίδια μάλιστα μίλησε και για το χωρισμό, αποκαλύπτοντας πως παρά το διαζύγιο ο παρουσιαστής στάθηκε στο πλευρό της σε αυτόν το δύσκολο αγώνα που έδωσε. “Δεν είμαστε μαζί, αλλά παραμένουμε φίλοι όμως”, είπε και συμπλήρωσε πως παρόλο που προσπάθησαν σκληρά τελικά αποφάσισαν πως το καλύτερο και για τους δυο ήταν το διαζύγιο.

Read More

And More