Δίδυμα Φεγγάρια: Η εντυπωσιακή αλλαγή της πρωταγωνίστριας για να παίξει στη σειρά!

Η Χριστιάνα Μουζούρα ήταν το μεγάλο στοίχημα του Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου και όχι άδικα. Η κούκλα 28χρονη ηθοποιός από την Κύπρο, που πρωταγωνιστεί με διπλό ρόλο (της Αγάπης και της Ελισάβετ) στη σειρά “Δίδυμα Φεγγάρια” έχει κατορθώσει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό κάθε απόγευμα στον Ant1.

Ποια είναι όμως, η κοκκινομάλλα πρωταγωνίστρια που μας συγκινεί;

Η πρωταγωνίστρια της σειρά των Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου “Δίδυμα Φεγγάρια” συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό πριν από μερικά χρόνια μέσα από την τηλεοπτική σειρά του ΣΙΓΜΑ “7 Ουρανοί”. Η Χριστιάνα Μούζουρα τότε είχε καρέ μαύρα μαλλιά και ήταν από τα πρόσωπα που είχαν ξεχωρίσει τόσο για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και για το υποκριτικό της ταλέντο. Αυτά φαίνεται να είδαν και οι δύο πετυχημένοι παραγωγοί και της εμπιστεύθηκαν τον διπλό πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς.

Η Αγάπη Ταξοπούλου που υποδύεται είναι η κόρη του Παύλου. Είναι παντρεμένη με τον Στέργιο και έχει μια μικρή κορούλα, την Λένια. Μεγάλωσε χωρίς μάνα και με έναν απόμακρο πατέρα. Τη μοναδική στοργή που πήρε, της την έδωσε η γυναίκα που την μεγάλωσε, η Αρετή. Ζει σε ένα ασφυκτικό και αποστειρωμένο από αγάπη περιβάλλον, με μοναδική εξαίρεση την κόρη της που υπεραγαπά. Διέξοδός της σε αυτή τη ζωή είναι η συγγραφή. Η ημέρα όμως που πρόκειται να κρατήσει στα χέρια της το πρώτο μυθιστόρημά της, είναι και η ημέρα που θα αλλάξει όλη της τη ζωή. Ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα θα σταθεί αρκετό για να αλλάξει εντελώς όχι μόνον την πορεία της δικής της ζωής, αλλά και όλων όσων θα βρεθούν κοντά της.

Και η Ελισάβετ είναι η κόρη της Αλίκης. Η Ελισάβετ, σε αντίθεση με την Αγάπη, μεγάλωσε με το μητρικό χάδι, αλλά έζησε στην απόλυτη φτώχεια. Αναγκάζεται να δουλεύει σκληρά, σαν κομμώτρια, προκειμένου να μπορούν να ζουν με τη μητέρα της. Είναι μαζί με τον Δημήτρη, με τον οποίο είναι τρελά ερωτευμένη. Όταν όμως μείνει έγκυος, θα συνειδητοποιήσει ότι ο έρωτάς της, δεν έχει ανάλογη ανταπόκριση. Η Ελισάβετ θα βρεθεί να στροβιλίζεται στη δίνη των γεγονότων, τα οποία θα συμπαρασύρουν και την ίδια αλλάζοντας τις σχέσεις της με τους ανθρώπους, αλλά και την ίδια της τη ζωή.

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως πως γι’ αυτόν το διπλό ρόλο η Χριστιάνα άλλαξε εντελώς το λουκ και την εμφάνισή της και όπως αποκάλυψε για κάποιο διάστημα κράτησε μυστικό το ότι ανέλαβε το συγκεκριμένο ρόλο και από τα δικά της πρόσωπα για να αποκαλυφθεί σιγά σιγά το πρόσωπό της νέας πρωταγωνίστριας.

Δες πώς ήταν πριν την αλλαγή:


Read More

And More