Δήμητρα Ματσούκα: Δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη Φαίη Σκορδά μετά απ΄όσα ειπώθηκαν για την χθεσινή συνέντευξη!

Μετά τη χθεσινή εμφάνιση της Δήμητρας Ματσούκα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά. Όλοι έκαναν λόγο για ενόχληση της ηθοποιού από όσα τη ρώτησε η Φαίη.

Διάβασε εδώ τους διαλόγους της συζήτησής τους!

Σήμερα όμως η Δήμητρα Ματσούκα με κείμενό της που δημοσίευεσε στα προσωπικά της social media, διαψεύδει ότι την ενόχλησε κάτι και μάλιστα δηλώνει πως εμπιστεύεται τη Φαίη και γι΄αυτό και επιλέγει πάντα τη συγκεκριμένη εκπομπή!

“Ο λόγος που πάντα επιλέγω τη συγκεκριμένη εκπομπή όταν πρέπει να επικοινωνήσω τη δουλειά μου,είναι γιατί αισθάνομαι καλά κι αισθάνομαι ότι μπορώ να πω όσα θέλω να πω,έχοντας απέναντι μου ανθρώπους που συμπαθώ πολύ! Δεν ξέρω γιατί ειπώθηκαν όσα ειπώθηκαν,μάλλον φταίει το χιούμορ μου ή το ύφος μου. Φαίη μου,σ´ευχαριστώ πολύ για εχθες,όπως και για κάθε άλλη φορά. Λυπαμαι αν απογοητεύω τους απανταχού αιμοσταγείς ,αλλά αυτή είναι η αλήθεια αγαπητοί”

Διάβασε όσα έγραψε η Δήμητρα


Ο λόγος που πάντα επιλέγω τη συγκεκριμένη εκπομπή όταν πρέπει να επικοινωνήσω τη δουλειά μου,είναι γιατί αισθάνομαι καλά κι αισθάνομαι ότι μπορώ να πω όσα θέλω να πω,έχοντας απέναντι μου ανθρώπους που συμπαθώ πολύ! Δεν ξέρω γιατί ειπώθηκαν όσα ειπώθηκαν,μάλλον φταίει το χιούμορ μου ή το ύφος μου. Φαίη μου,σ´ευχαριστώ πολύ για εχθες,όπως και για κάθε άλλη φορά.Λυπαμαι αν απογοητεύω τους απανταχού αιμοσταγείς ,αλλά αυτή είναι η αλήθεια αγαπητοί..#loveandpeace

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official) στις

Read More

And More