Δήμητρα Ματσούκα: Πρεμιέρα με την αδερφή και τη μαμά της στο πλευρό της!

Η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η Δήμητρα Ματσούκα άνοιξε αυλαία το βράδυ της Παρασκευής στο θέατρο Πάνθεον. Η όμορφη ηθοποιός είχε στο πλευρό της συγγενείς, φίλους και συναδέλφους. Όλοι χειροκρότησαν την “Ωραία μου κυρία” και έσπευσαν μετά το τέλος της του έργου να συγχαρούν τους συντελεστές του.

Πρόκειται για το μιούζικαλ του Τζωρτζ Κιούκορ το 1964 με την Ώντρευ Χέμπορν και τον Ρεξ Χάρισον. Ο Ιρλανδός δραματουργός Τζωρτζ Μπέρναρ Σω έγραψε το 1912 το πιο δημοφιλές θεατρικό του αντλώντας έμπνευση από τον αρχαιοελληνικό μύθο του Πυγμαλίωνα, του γλύπτη που ερωτεύτηκε παθιασμένα το άγαλμά του, την Γαλάτεια.

Το έργο είναι σε μετάφραση-σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα, με την Δήμητρα στο ρόλο της Ελίζα Ντούλιτλ και τον Κώστα Κόκλα ως καθηγητή Ουίλιαμ Χίγγινς.

Ανάμεσα στους θεατές το TLIFE συνάντησε την αδερφή της πρωταγωνίστριας, Μαρία Ματσούκα μαζί με τη μαμά της. Η τραγουδίστρια θέλοντας να εμψυχώσει την αδερφή της, λίγο πριν την πρεμιέρα, ανέβασε στο instagram ένα στιγμιότυπο από τη φωτογράφιση της παράστασης στο Instagram και της ευχήθηκε “καλή αρχή”.

Οι δυναίκες της οικογένειας Ματσούκα είναι πολύ δεμένες και δεν είναι η πρώτη φορά που τις βλέπουμε ττην μία στο πλευρό της άλλης.

Η Μαρία συνοδευόταν και από τον αγαπημένο της σύζυγο Θέμη.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More