Δήμητρα Ματσούκα: Θα ντυθεί τελικά νυφούλα στο πλευρό του Πέτρου Κόκκαλη;

Τρεις μήνες είναι περίπου μαζί και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Ο λόγος για την Δήμητρα Ματσούκα και τον Πέτρο Κόκκαλη που φαίνεται να έχουν βρει την απόλυτη ισορροπία και να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Άνθρωποι χαμηλών τόνων και οι δυο προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, ωστόσο οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους δεν άργησαν να δουν το φως της δημοσιότητας.

Το νέο ζευγάρι της πόλης μάλιστα, όχι μόνο έχει έρθει πολύ κοντά, αλλά δεν αποκλείεται σύντομα να πάει και τη σχέση του ένα βήμα παρακάτω. Όπως γράφει η Real Life και ο Βασίλη Μπουζιώτης, άνθρωπος από το περιβάλλον της Δήμητρας Ματσούκα αποκάλυψε πως η ηθοποιός πρόσφατα δέχτηκε πρόταση γάμου από τον καλό της. Η ίδια μάλιστα, πολλές φορές έχει δηλώσει πως δεν σκέφτεται το γάμο, αλλά αυτή η αιφνιδιαστική κίνηση του συντρόφου της, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, την ενθουσίασε.

Και όπως αποκαλύπτουν οι φίλοι της, αυτή είναι μια από τις λίγες φορές που η Δήμητρα Ματσούκα σκέφτεται σοβαρά το θέμα γάμος και το νέο ρόλο στη ζωή που της προτείνει ο σύντροφός της.

Για να δούμε…

Read More

And More