Δήμητρα Ματσούκα: Το μήνυμα της αδελφής της, λίγο πριν την πρεμιέρα της!

Έναν από τους πιο ξεχωριστούς ρόλους στην καριέρα της θα υποδυθεί για πρώτη φορά απόψε στο Pantheon η Δήμητρα Ματσούκα και ανυπομονεί να βρεθεί on stage ως… “Ωραία μου κυρία”.

Η διάσημη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο έργο «Πυγμαλίων», γνωστό και ως «Ωραία Μου Κυρία», από το ομότιτλο μιούζικαλ του Τζωρτζ Κιούκορ το 1964 με την Ώντρευ Χέμπορν και τον Ρεξ Χάρισον και ετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή! Και φυσικά στο πλευρό της θα βρίσκονται όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ανάμεσά τους και η αδελφή της Μαρία Ματσούκα.




Θέλοντας να την εμψυχώσει μάλιστα, η Μαρία Ματσούκα ανέβασε μια φωτογραφία από τη φωτογράφηση της παράστασης στο Instagram και ευχήθηκε στην αδελφή της “καλή αρχή”.

#goodluck #mygirl #sisters #love #tonight #pantheontheater #premiere #fairlady

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Maria Matsouka – Asteris(@matsoukamaria) στις


Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ο Ιρλανδός δραματουργός Τζωρτζ Μπέρναρ Σω έγραψε το 1912 το πιο δημοφιλές θεατρικό του αντλώντας έμπνευση από τον αρχαιοελληνικό μύθο του Πυγμαλίωνα, του γλύπτη που ερωτεύτηκε παθιασμένα το άγαλμά του, την Γαλάτεια.

Αυτήν τη σκεπτόμενη ρομαντική κομεντί θα δούμε φέτος στο θέατρο Πάνθεον σε μετάφραση-σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα, με την Δήμητρα Ματσούκα στο ρόλο της Ελίζα Ντούλιτλ και τον Κώστα Κόκλα ως καθηγητή Ουίλιαμ Χίγγινς.

Η ηθοποιός μας έδωσε ήδη μία πρώτη γεύση από τις πρόβες μέσα από βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram.

Μαζί τους, ένας 20μελής θίασος με πρωταγωνιστές τους Παύλο Χαϊκάλη, Χριστίνα Θεοδωροπούλου, Ορέστη Τζιόβα, Ησαϊα Ματιάμπα, Περικλή Αλμπάνη, Γαλήνη Τσεβά, Θωμά Παλιούρα, Ιάσονα Παπαματθαίου, Αντώνη Καφετζόπουλο και guest-star την Μπέτυ Λιβανού.

Δες το trailer της παράστασης:

Read More

And More