Δημήτρης Αλεξάνδρου: “Η Ελένη Μενεγάκη είναι η πιο όμορφη γυναίκα στην Ελλάδα”

Τον Δημήτρη Αλεξάνδρου φιλοξενεί αυτό το Σάββατο ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ.

Ο Δημήτρης μίλησε για τον πατέρα του για τον οποίο δεν γνωρίζει τίποτα, για τα δύσκολα χρόνια της εφηβείας του που δούλευε σε οικοδομή και φυσικά για την Ελένη Μενεγάκη.

Δεν ξέρω αν είμαι sexsymbol. Το σίγουρο είναι ότι προσέχω τον εαυτό μου και κάνω πολύ γυμναστική γιατί μ’ αρέσει. Κάποιοι το μεταφράζουν έτσι. Ότι κάποιοι θέλουν να κοιτάνε τα ρούχα τους, τα παπούτσια τους, αν είναι σωστό αυτό που φοράνε, αν έχουν πάρει λίγα κιλά. Αυτό κάποιοιμεταφράζουν σαν sexsymbol. Εγώ είμαι επιμελώς ατημέλητος.

Για την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή: Πριν γνωρίσω την Ελένη Μενεγάκη είχα την λανθασμένη εντύπωση ότι έτυχε να γίνει σταρ. Είναι μια πανέμορφη γυναίκα, ίσως η πιο όμορφη γυναίκα στην Ελλάδα. Όταν την είδα απόκοντά και συνεργάστηκα μαζί της είπα ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Εννοείται αισθάνομαι άβολα στην εκπομπή. Είμαι πολύ τυχερός γιατί δεν κάνουμε κουτσομπολιό. Και να γνωρίζω κάτι δεν θα μπω στη διαδικασία να το πω. Κάθομαι για να κάθομαι, γιατί δεν θέλω να πάρω θέση.

Για τη δουλειά στην οικοδομή και την οικογένειά του: Εχω αλλάξει πάρα πολλές δουλειές. Δούλευα στην οικοδομή από τα 13 μου μέχρι τα 21. Παράλληλα πήγαινα σχολείο. Η οικογένειά μου περνούσε δύσκολα, οπότε τι καλύτερο από το να ελαφρώσεις την οικογενειακή σου κατάσταση. Μεγάλωσα χωρίς τον μπαμπά μου από 5 χρονών. Η μητέρα μου ήταν πατέρας και μητέρα. Όι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και είμαι τυχερός που δεν ξέφυγα. Μου έλειψε η πατρική παρουσία. Ό πατέρας μου ζει στην Αθήνα και δεν μιλάμε. Δεν ξέρω τίποτα για τον πατέρα μο

Read More

And More