Δημήτρης Κοντομηνάς – Laurie Holcombe: Είναι αχώριστοι!

Μια πολύ όμορφη περίοδο ζει ο ισχυρός άνδρας των media, Δημήτρης Κοντομηνάς, στο πλευρό της συντρόφου του, Laurie Holcombe, καθηγήτριας σε Πανεπιστήμιο των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο πρόεδρος του Alpha, αν και προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, κάνει πλέον αρκετά συχνά δημόσιες εμφανίσεις με την αγαπημένη του.

Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκαν και πάλι μαζίστο Μέγαρο Μουσικής και απόλαυσαν τη συναυλία του Βασίλη Λέκκα. Συγκεκριμένα, το International Foundation for Greece (IFG) παρουσίασε τον Πρέσβη Καλής Θελήσεως του Ιδρύματος, Βασίλη Λέκκα σ’ ένα μουσικό Film Noir. Στο α’ μέρος, θα παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο του δίσκο Film Noir, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ευόδωση των σκοπών του Ιδρύματος, ενώ στο β’ μέρος ερμήνευσε τα τραγούδια του από τη συνεργασία του με μεγάλους Έλληνες συνθέτες. Special guest ήταν η Μάρω Κοντού.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν από το International Foundation for Greece στην αγορά πετρελαίου θέρμανσης για σχολεία και ευαγή ιδρύματα.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς και η πανέμορφη Laurie Holcombe, έδειχαν ν’ απολαμβάνουν τη βραδιά και πόζαραν ευδιάθετοι στον φακό.

Κράτα το

Read More

And More