Δημήτρης Κουρούμπαλης: Συνεργασία έκπληξη στο θέατρο με την σύντροφό του!

Είναι ένας από τους ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και από την αρχή της καριέρας του έχει φροντίσει να απασχολεί μόνο με τα επαγγελματικά του και όχι με την προσωπική του ζωή. Ο χαμηλών τόνων Δημήτρης Κουρούμπαλης που γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο του Λεωνίδα στο “10 λεπτά κήρυγμα” και φέτος πρωταγωνιστεί στο “Κόκκινο Νυφικό” έχει μεγάλη επιτυχία και στο θέατρο.

Πριν δυο μήνες έγινε η πρεμιέρα της παράστασης ‘Ένας Σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη” στην οποία πρωταγωνιστεί όπως γνωρίζεις με την Μαρία Σολωμού. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις όμως είναι ότι τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο ίδιος ο Δημήτρης μαζί με την αγαπημένη του Φρόσω Κορρού. Το ζευγάρι είναι εδώ και χρόνια μαζί και προσπαθεί να είναι ιδιαίτερα διακριτικό σε επίσημες εξόδους και εμφανίσεις, αλλά και φέτος ένωσε τις δυνάμεις του σε ένα ξεχωριστό project.

Οι δυο τους άλλωστε, αγαπούν πολύ τις τέχνες και τα πολιτιστικά δρώμενα. Η Φρόσω Κουρρού διδάσκει κινησιολογία για ηθοποιούς και ταυτόχρονα συνεργάζεται με διάφορους θιάσους πάντα πάνω στο αντικείμενό της, το χορό. Στη συγκεκριμένη παράσταση όμως έχει αναλάβει μια πολύ σημαντική θέση. Το ζευγάρι, μάλιστα, που είναι μαζί στη ζωή και στο θέατρο βρέθηκε τη Δευτέρα στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του θεάτρου Ιλίσια Βολονάκη, όπου έγινε φυσικά αναφορά και στην sold out κομεντί της περσινής χρονιάς, «Ένας Σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη».

Read More

And More