Δημήτρης Μπάσης: Γιορτάζει τα “20 χρόνια” με μία μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη

Ο Δημήτρης Μπάσης υποδέχεται για πρώτη φορά το κοινό στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι για να γιορτάσει μαζί του αλλά και με εκλεκτούς καλεσμένους – φίλους τη συμπλήρωση των 20 χρόνων στη δισκογραφία.

Ο Δημήτρης Μπάσης, ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πάθος και αυθεντικότητα, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, βρίσκεται στην πιο ώριμη περίοδο της καλλιτεχνικής του πορείας. Συμπληρώνοντας είκοσι χρόνια σημαντικής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα, στήνει μια μοναδική συναυλία-γιορτή με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών! Τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά ερμηνευμένα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του Δημήτρη Μπάση, θα μας ταξιδέψουν, θα μας θυμίσουν στιγμές του παρελθόντος, θα μας ψυχαγωγήσουν και ταυτόχρονα θα ξαναζωντανέψουν σημαντικούς σταθμούς της καριέρας του.

Σε μια τέτοια επετειακή βραδιά, δεν θα μπορούσαν να λείψουν αγαπημένοι φίλοι του Δημήτρη, με τους οποίους έχει συνεργαστεί και τους ενώνουν ιδιαίτερες μουσικές συναντήσεις είτε δισκογραφικές είτε ζωντανών εμφανίσεων. Τη σκηνή της Τεχνόπολης θα μοιραστεί ο Δημήτρης Μπάσης με τους εξής εκλεκτούς καλεσμένους (με αλφαβητική σειρά): Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννη Ζουγανέλη, Ανδρέα Κατσιγιάννη, Γιάννη Κότσιρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Θάνο Μικρούτσικο, Χρήστο Νικολόπουλο, Γιώργο Νταλάρα και Μίλτο Πασχαλίδη.

Οι δυνατές ερμηνείες του Δημήτρη Μπάση σε συνδυασμό με τη σύμπραξη επί σκηνής με τους εκλεκτούς φίλους του, θα δημιουργήσουν στην Τεχνόπολη μια συναυλιακή γιορτή με τραγούδια γεμάτα συναίσθημα, ζωντάνια και αλήθεια!

Read More

And More