Δημήτρης Ουγγαρέζος – Ιλένια Ουίλιαμς: Ο έρωτάς τους δυναμώνει! [pics]

Παντού μαζί είναι πια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς. Το ζευγάρι που γνωρίστηκε στο χώρο της δουλειάς, είναι full in love και δεν σταματά να κάνει κοινές εξόδους σε αγαπημένα στέκια. Οι δυο τους άλλοτε επιλέγουν μεγάλες μουσικές σκηνές και άλλοτε, μαγαζιά με χαλαρή μουσική και καλή παρέα για να διασκεδάσουν.

Αυτήν την περίοδο, μάλιστα, ο Δημήτρης στηρίζει τον Γιώργο Λιάγκα μετά τις δύσκολες ώρες του χωρισμού από την Φαίη Σκορδά και δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει σε κοινή παρέα. Μια μέρα πριν την ανακοίνωση του χωρισμού ο Γιώργος Λιάγκας διασκέδασε με τον Δημήτρη και την Ιλένια στην Ακτή Πειραιώς (δες φωτογραφίες), ενώ και το καλοκαίρι είχαν βρεθεί μαζί στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Πόρτο Χέλι.

Το ζευγάρι πάντως, προσπαθεί πάντα διακριτικά να σταθεί στο πλευρό των φίλων του και να κρατήσει παράλληλα και την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτήν τη φορά, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ζευγάρι σε βραδινή βόλτα στα νότια προάστια με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Στην παρέα του ήταν ο Χρήστος Νέζος και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος.

Δες φωτογραφίες:



Read More

And More