Δημήτρης Ουγγαρέζος – Ιλένια Ουίλιαμς: Το επόμενο βήμα στη σχέση τους – Στο ίδιο σπίτι μετά το Πάσχα!

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Αντίθετα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς σκέφτονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να μείνουν μαζί.

Μπορεί η συνεργασία τους στο Spata live, να είχε την ατυχία να μην προχωρήσει αλλά οι δυο τους είναι πιο καλά από ποτέ και προσπαθούν όσο μπορούν να βρίσκουν περισσότερες ώρες για να περνούν μαζί!

Ο Δημήτρης μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, είχε δηλώσει πως η σχέση του με την Ιλένια τον ισορροπεί και πως σκεφτεται να κάνει μαζί της το επόμενο βήμα… «Θέλω πολύ. Αυτά άλλωστε δεν τα κανονίζεις. Μικρός ήθελα να κάνω γρήγορα οικογένεια, ώστε να έχω μικρή ηλικιακή διαφορά με τα παιδιά μου. Δυστυχώς, δεν υπάρχει σχολείο να σε μαθαίνει τι γονιός θα είσαι. Παρ’ όλα αυτά, εγώ είμαι άνθρωπος της οικογένειας αφού προέρχομαι από μία ζέστη και αγαπημένη οικογένεια, θα ήθελα πολύ να δημιουργήσω μία αντίστοιχη».

Και όπως όλα δείχνουν τώρα έφθασε η ώρα. Σύμφωνα μη δημοσίευμα της ίδια εφημερίδας το ζευγάρι αμέσως μετά το Πάσχα πρόκειται να ζήσει κάτω από την ίδια στέγη. Οι δυο τους που τον πρώτο καιρό του έρωτά τους προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τος, πλέον αποφάσισαν να προχωρήσουν μαζί στο μέλλον.

Read More

And More