Δημήτρης Σιάχος: Πάλεψε ως την τελευταία στιγμή τον καρκίνο! Η δύσκολη μάχη και όσα είχε πει στην Tatiana Live [vid]

Στο πένθος βύθισε την σύζυγό του Πίστη Κρυσταλλίδου και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα ο «μαχητής» Δημήτρης Σιάχος που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 χρόνων νικημένος από τον καρκίνο. Το στέλεχος της ΝΔ έδινε εδώ και χρόνια σκληρή μάχη με τον καρκίνο και είχε καταφέρει να γίνει στήριγμα και πηγή έμπνευσης για πολλούς καρκινοπαθείς με την αισιοδοξία και τη δύναμη ψυχής που έδειχνε.

Ο ίδιος με τη βοήθεια των αγαπημένων του προσώπων είχε δημιουργήσει μια διαδικτυακή πλατφόρμα το “wincancer”, όπου μοιραζόταν εμπειρίες, έστελνε μηνύματα για την πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου και στήριζε όσους αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα με εκείνον. Ένα χρόνο πριν μάλιστα, τον Απρίλη του 2016, ο Δημήτρης Σιάχος είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μιλώντας για το “wincancer”,

Μαζί του ήταν και η σύζυγός του Πίστη Κρυσταλλίδου, που είχε αποκαλύψει πως μετά τον πολιτικό γάμο που έκαναν, οι δυο τους δεν πήγαν ταξίδι του μέλιτος, γιατί ο Δημήτρης Σιάχος έπρεπε να ξεκινήσει χημειοθεραπείες.

Ο Δημήτρης Σιάχος, όμως, ό,τι κι αν γινόταν δεν λιγοψυχούσε… Το τελευταίο διάστημα έδινε ακόμη μία μάχη με τον καρκίνο- την τρίτη- ωστόσο αυτή τη φορά δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από την σελίδα του στο facebook στην οποία έγραφε: “Ο Δημήτρης Σιάχος έφυγε σήμερα 21 Ιουλίου 2017 δίνοντας γενναία και με χαμόγελο μια ακόμα δύσκολη μάχη…”

Την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 και ώρα 12:30μμ, στον Ιερό Ναό Γεννήσεως Χριστού της γενέτειρας του, Μολάοι Λακωνίας θα γίνει η κηδεία του. Οι δικοί του άνθρωποι ζήτησαν αντί στεφάνων, χρήματα τα οποία θα δοθούν για τους σκοπούς του Wincancer, ιδρυτής του οποίου ήταν ο αδικοχαμένος Δημήτρης Σιάχος.

Read More

And More