Διώξεις για το χαμένο “θησαυρό” του Γιώργου Λιάγκα!

Θετική εξέλιξη φαίνεται πως έχει για τον Γιώργο Λιάγκα η υπόθεση της εξαπάτησής του από έναν χρηματιστή και μια χρηματιστηριακή εταιρία, εξαιτίας των οποίων έχασε 550.000 ευρώ. Ο γνωστός παρουσιαστής εμπιστεύτηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον 21χρονο τότε χρηματιστή, που του παρουσιάστηκε ως ανερχόμενο αστέρι και το 2013 διαπίστωσε πως τα χρήματά του έκαναν “φτερά”. Το σοκ του μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλο που παραλίγο να βλάψει και την υγεία του, όπως είχε αποκαλύψει ο Γιώργος Λιάγκας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, σε βάρος του χρηματιστή και των ιθυνόντων της εταιρίας ασκήθηκαν διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ αναμένεται το βούλευμα για την παραπομπή τους ή μη σε δίκη. Γι’ αυτό το Πρωτοδικείο της Αθήνας, που θα εκδίκαζε το αστικό μέρος της υπόθεσης, ανέβαλε με την 2467/2017 απόφασή του την ετυμηγορία του, έως την ολοκλήρωση της ποινικής διαδικασίας.

“Εφόσον ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, αυτό είναι μια θετική εξέλιξη για την αντιδικία του κ. Λιάγκα. Το αστικό δικαστήριο θα περιμένει την έκβαση του ποινικού σκέλους της υπόθεσης και στη συνέχεια θα συζητήσει ξανά το αστικό σκέλος”, ανέφερε ο συνήγορος του παρουσιαστή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Ο παρουσιαστής βρισκόταν εν αναμονή της απόφασης, αφού η υπόθεση είχε συζητηθεί στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας στις 2 Δεκεμβρίου 2016, εν μέσω εντάσεων. “Είναι ντροπή! Μου έχουν φάει όλα τα λεφτά”, είχε καταγγείλει για τα 550.000 ευρώ ο Γιώργος Λιάγκας.

Read More

And More