Doda Miranda: Διακοπές στην Santa Monica, όσο μαίνεται ο “πόλεμος” με την Αθηνά Ωνάση!

Δεν έχει τέλος ο “πόλεμος” ανάμεσα στον Ντόντα και την Αθηνά Ωνάση. Το διάσημο πρώην αγαπημένο ζευγάρι, μπορεί στα 11 χρόνια γάμου να κράτησε χαμηλό προφίλ, το διαζύγιό του όμως θα είναι επεισοδιακό.

Η Αθηνά παίρνει το “αίμα” της πίσω και εκδικείται τον πρώην σύζυγό της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο. Μετά την απαίτησή του να αποζημιωθεί με 358 εκατομμύρια ευρώ από την πρώην σύζυγό του, παρά το γεγονός ότι το προγαμιαίο συμβόλαιό τους προέβλεπε 11 εκατομμύρια δολάρια, ένα για κάθε χρόνο που έμειναν παντρεμένοι και την απιστία, η Αθηνά απαγόρευσε στον Ντόντα την πρόσβαση στο αγαπημένο του άλογο, το οποίο είχε αγοραστεί στο όνομα της. Εκείνος ήταν απαρηγόρητος που δεν μπορούσε να δει τον Cornetto K… αλλά η στενοχώρια του δεν κράτησε και πολύ!

Έτσι, ενώ ο “πόλεμος” μαίνεται εκείνος έφυγε για διακοπές στην Santa Monica στην Αμερική και δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες από την παραλία, δείχνοντας ξεκάθαρα στην Αθηνά πως περνά καλά και χωρίς αυτήν. Και φυσικά πάντα στο πλευρό του έχει την κόρη του Βιβιάν, που τον στηρίζει πολύ αυτήν τη δύσκολη περίοδο.

Read More

And More