Δολοφονία μικρής Στέλλας: Συγκλονίζει η μαρτυρία φίλου του πατέρα που ομολόγησε πως σκότωσε την κόρη του [vid]

Το πανελλήνιο έχει σοκάρει ο άδικος θάνατος της μικρής Στέλλας. Το 6χρονο κοριτσάκι από την Αγία Βαρβάρα βρέθηκε νεκρό μέσα στα σκουπίδια, 100 μέτρα μακριά από το σπίτι της. Ο 61χρόνος πατέρας της, συνταξιούχος αστυνομικός, ομολόγησε στην προανακριτική του απολογία πως με τα ίδια του τα χέρια έκοψε το νήμα της ζωής της.

“Ζητάω συγγνώμη για ακόμη μία φορά για το κακό που έκανα, έγινε όμως κατά λάθος. Ποτέ δεν θα έκανα κακό στο ίδιο μου το παιδί. Έχω μετανιώσει και ζητάω συγγνώμη για αυτό που έγινε”, είπε ο δράστης.

“Υπήρχαν δείγματα πως δεν ήταν καλά. Τον είχα δει πριν λίγες μέρες στο συνεργείο που έχω. Μου είχε πει πως είχε προβλήματα με την οικογένεια και τα παιδιά του… Δεν ήταν ο Γιάννης που ήταν στο παρελθόν”, αποκάλυψε στην Tatiana Live φίλος του 61χρονου που έχει σοκαριστεί με το περιστατικό. Ο Βασίλης Αποστολόπουλος διαθέτει συνεργείο στην περιοχή και γνώριζε καλά τον πατέρα της μικρής Στέλλας. Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα ο φίλος του δεν ήταν καλά. “Μόλις τον είδαμε μετά το περιστατικό καταλάβαμε ότι κάτι είχε κάνει. Ήταν οφθαλμοφανές. Ήρθε η αστυνομία, τον ανέκριναν και όταν τον ρωτήσαμε τι έγινε ήταν σε παραλήρημα… και το παιδί ήταν μέσα στον κάδο στα 100 μέτρα από το σπίτι του”, είπε χαρακτηριστικά.

“Εδώ και μια πενταετία είχα εντοπίσει ότι άλλαξε η συμπεριφορά του. Ήταν φευγάτος, αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα φθάσει στο έγκλημα,. Φαινόταν πως τα παιδιά τον είχαν κουράσει και ήταν σε διαρκή ανησυχία… Δεν είχε μιλήσει ποτέ για τα κινητικά προβλήματα της Στέλλας, αλλά μάλλον ήταν το παιδί που είχε στοχεύσει και τον “παίδευε” πιο πολύ”, είπε ο φίλος του κατηγορουμένου και συμπλήρωσε: “Εγώ πέρασα πολλές φορές από τον κάδο, αλλά δεν περίμενα να είναι εκεί το παιδί. Ο κάδος ήταν φορτωμένος και το παιδί ήταν κάτω κάτω”.

Δες το Video από την εκπομπή Tatiana Live:

Read More

And More