Donald Trump: Ζει με την οικογένειά του σε αυτό το… χρυσό παλάτι! Φωτογραφίες

Με την οικογένειά του στο εντυπωσιακό χρυσό σαλόνι του σπιτιού του φωτογραφήθηκε ο Donald Trump και προκάλεσε πανικό. Στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας (ηττήθηκε στην πρώτη προεκλογική αναμέτρηση από τον Τεντ Κρουζ), ο δισεκατομμυριούχος πόζαρε για το περιοδικό People μαζί με την Melania και τον γιο τους Barron. Και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό…
Ο Trump μπορεί να έχει αμέτρητα χρήματα, ξενοδοχειακές μονάδες, ακίνητα και ολόκληρους πύργους στη Νέα Υόρκη, το σπίτι όμως που μένει στο κέντρο της πόλης μοιάζει πραγματικά με… χρυσό παλάτι! Και είναι… αφού στη διακόσμηση του σαλονιού έχει χρησιμοποιηθεί χρυσός 24 καρατίων, λευκό μάρμαρο στα πατώματα, έπιπλα που θυμίζουν το παλάτι των Βερσαλλιών, τεράστιου κρυστάλλινοι πολυέλαιοι και τοιχογραφίες από fresco… Όσο για τη θέα; Βλέπουν όλο το Μανχάταν στα πόδια τους και ο πύργος βρίσκεται δίπλα στο Central Park.

Μιλώντας μάλιστα, στο περιοδικό, είχε αποκαλύψει πως αν κέρδιζε τις εκλογές θα έκανε κάποιες μικρές παρεμβάσεις στον Λευκό Οίκο. “ Ο Λευκός Οίκος είναι ένας χώρος με σπουδαία αξία και σημασία, δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά και να κάνεις μεγάλες παρεμβάσεις”, είχε αναφέρει ο δισεκατομμυριούχος.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού τους:

Φωτογραφίες και video: People και indesignArch


Read More

And More