Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Μαζί στη Μύκονο, λίγο πριν το γάμο τους![vid]

Στις αρχές του καλοκαιριού η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να διοργανώσουν ένα μεγάλο γαμήλιο party για όλους τους φίλους τους στο αγαπημένο τους νησί, την Μύκονο. Λίγο πριν τη μεγάλη μέρα όμως, το ζευγάρι βρέθηκε στο νησί των ανέμων για να κανονίσει όλες τις λεπτομέρειες και να κάνει τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές του.

Ο φωτογραφικός φακός του Mykonos Live Tv εντόπισε εντόπισε την Δούκισσα Νομικού και τον καλό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη να γευματίζουν στο Nammos στην Ψαρρού. Το ζευγάρι έδειχνε χαλαρό, ευδιάθετο και πολύ ερωτευμένο, ενώ κάποια στιγμή η ξανθιά παρουσιάστρια χάιδεψε απαλά το μάγουλο του συντρόφου της.

Η παρουσιάστρια του Ant1 που εκτός από τις ετοιμασίες του γάμου, τρέχει και για τα Live του So you think you can dance που θα ξεκινήσουν σε λίγο καιρό, έχει τις τελευταίες μέρες πολύ πιεσμένο πρόγραμμα. Ωστόσο, η όμορφη Δούκισσα δεν φαίνεται να έχει άγχος για το γάμο και γι’ αυτό στην ολιγοήμερη απόδραση στη Μύκονο, φρόντισε και να ξεκουραστεί λίγο.

Δες το video του Mykonos Live Tv:

Read More

And More