Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Παντρεύονται στη Μύκονο το καλοκαίρι!

Τα σκαλιά της εκκλησίας στο αγαπημένο τους νησί θα ανέβουν το καλοκαίρι η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Το διάσημο ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί τον Αύγουστο στη Μύκονο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret των Παραπολιτικών και της Σάσας Σταμάτη.

Μετά από τρία χρόνια σχέσης και ενός μεγάλου έρωτα η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και νε ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Το μυστήριο θα γίνει στο νησί των ανέμων τον Αύγουστο και αναμένεται να είναι το talk of the town. Οι προετοιμασίες μάλιστα θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα, με την Δούκισσα να κάνει πρόβα νυφικού. Η παρουσιάστρια του Ant1, άλλωστε, όπως έχει αποκαλύψει έχει σκεφτεί πως θέλει να είναι το νυφικό της, το οποίο και θα σχεδιάσει η καλή της φίλη και διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη.

Η πρόταση γάμου, έγινε πριν λίγο καιρό και επίσημα στο ταξίδι του ζευγαριού στις Μαλδίβες, αλλά ο γάμος αποφάσισαν να γίνει στην Μύκονο, όπου περνούν μαζί τα καλοκαίρια τους.

Η οικογένεια του Δημήτρη διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια εξοχική κατοικία στο νησί των ανέμων, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου. Το σπίτι είναι το ερωτικό τους καταφύγιο. Ενώ, αρκετοί από τους καλεσμένους θα διαμείνουν στην ξενοδοχειακή μονάδα που ετοιμάζει ο Δημήτρης Θεοδωρίδης.



Read More

And More