Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Ζουν μαζί και βρίσκονται σε τροχιά γάμου!

Ολοταχώς για γάμο πηγαίνουν η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, οι οποίοι ζουν ευτυχισμένοι στη μονοκατοικία του επιχειρηματία στα βόρεια προάστια. ‘Εχοντας κάνει σημαντικά βήματα στη σχέση τους, που ήδη μετράει περίπου ενάμιση χρόνο, δεν έχουν πλέον κανέναν ενδοιασμό για την κοινή τους απόφαση να ζήσουν μαζί για την υπόλοιπη ζωή τους.

Το πρώτο σημαντικό βήμα που επιχείρησαν που επιχείρησαν, αρχικά δοκιμαστικά, σύμφωνα με την εφημερίδα Real, έγινε τον περασμένο Σεμπτέμβριο και ήταν η απόφασή τους, να μοιραστούν την καθημερινότητά τους μένοντας κάτω από την ίδια στέγη. Απόφαση που πήραν ύστερα από πολλή σκέψη, θέλοντας να διατηρήσουν τις ισορροπίες στη σχέση τους, που μόνο εύθραυστες δεν ήταν. Άλλωστε από την αρχή της σχέσης τους, που συνέπεσε με τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Μύκονο, είχαν δοκιμαστεί στην καθημερινή τριβή και είχαν φτάσει στο σημείο να μην μπορούν να φανταστούν τις ζωές τους χώρια.

Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Δούκισσα για πρώτη φορά αποφάσισε να εγκαταλείψει την πατρική εστία, όσο δεμένη κι αν έιναι με τους γονείς της Νίκο και Ούρσουλα. “Τώρα ένιωσα ότι θέλω τον δικό μου χώρο με τον άνθρωπό μου. Το θέλουμε μαζί”, παραδέχτηκε η όμορφη παρουσιάστρια τον περασμένο Οκτώβριο στην Ελένη Μενεγάκη. Από τότε μοιράζεται τα πάντα με τον αγαπημένο της που φυσικά έχουν γνωρίσει και οι γονείς της.

Όσο για τον γάμο της η Δούκισσα έχει δηλώσει: “Ένας γάμος δεν κρύβεται; Και γιατί να κρυφτεί; Όταν πρόκειται για ένα τόσο όμορφο γεγονός, αυτή τη χαρά σου γιατί να μην τη μοιραστείς με τον κόσμο που σε αγαπά;” είπε η ίδια, δείχνοντας έτοιμη να ενώσει για πάντα τη ζωή της με τον άνδρα που έμελλε να αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία της.

Το ζευγάρι προτιμά τις βραδιές με φίλους στο σπίτι και τις εξορμήσεις, με παντοτινούς συντρόφους τα σκυλιά του, τα Dboys αλλά και το νέο φίλο της παρέας, τον Χουτς, ένα ντογκ ντε Μπορντώ, που τον τελευταίο καιρό έχει γίνει η μεγάλη του αδυναμία.

Read More

And More