Δούκισσα Νομικού: Έτσι περνά τα πρωινά της, στο σπίτι με τον σύντροφό της!

Ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της Δημήτρη Θεοδωρίδη είναι η Δούκισσα Νομικού και δεν το κρύβει. Το γνωστό ζευγάρι, που μένει πια μαζί, απολαμβάνει όμορφες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στο σπίτι και δεν σταματά τα παιχνίδια με τα D-Boys, τα δυο σκυλιά που έχουν στο σπίτι.

Το πρωί της Πέμπτης μάλιστα, λίγο αφότου ξύπνησε, η Δούκισσα ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με τους πανέμορφους τετράποδους φίλους της (τους έχει πάρει μαζί της μέχρι και σε φωτογράφιση) και έγραψε χαρακτηριστικά “Γενικά σήμερα νυστάζουμε” και… αυτό ήταν αλήθεια, αφού τα πανέμορφα σκυλιά ήταν ξαπλωμένα στο πάτωμα και δεν σηκώθηκαν ούτε για να αρχίσουν τα παιχνίδια μαζί της.

Γενικά σήμερα νυστάζουμε. Καλημέρα !

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Doukissa Nomikou (@dutchesss_) στις

Όσο για την καθημερινότητα της Δούκισσας στο νέο σπίτι της με τον σύντροφό της; Εκεί τα πράγματα φαίνεται πως είναι μαγικά για εκείνη. “Ο Δημήτρης είναι η χαρά της ζωής, πολύ γλυκός και ευγενικός”, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

Ενώ, εκεί μίλησε και για το πώς αντέδρασαν οι γονείς της στην απόφασή της να μετακομίσει: “Τον τελευταίο καιρό ζούμε μαζί (σ.σ. με τον Δημήτρη). Αλλά επειδή έγινε σταδιακά είχαν οι γονείς το χρόνο να το συνηθίσουν… Ποτέ δεν έκανα σχέσεις πλάκας. Αλλά τώρα νιώθω έτοιμη να κάνω το επόμενο βήμα”.

Read More

And More