Δούκισσα Νομικού: Η απίθανη τούρτα – έκπληξη για τα γενέθλια του συντρόφου τους και τα νέα δεδομένα στο γάμο!

Είναι μαζί δυόμισι χρόνια και αχώριστοι. Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι αφημένοι και πάλι στη χαλαρότητα του καλοκαιριού και περνούν μαγικές στιγμες κυρίως στο αγαοπημένο τους νησί, τη Μύκονο. Το Σάββατο μάλιστα ήταν και τα γενέθλια του 36χρονου επιχειρηματία και φυσικά τα γιόρτασαν στο νησί των ανέμων.

H ξανθια καλλονή μας έδειξε την τούρτα που ζήτησε να ετοιμαστεί για την μεγάλη ημέρα και ήταν φανταστική! Έφτιαξε το πρόσωπο του τελευταίου σκύλου που έχουν αποχτήσει, του Χουτς, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία ο Δημήτρης. Φυσικά ανέβασε φωτογραφία με ευχές.

Ο Χουτς σε τούρτα Χρόνια πολλά μωρό μου! #birthdaycake #formyman #happybirthday #love

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Doukissa Nomikou (@dutchesss_) στις


Σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews, αυτό που προέχει για το ζευγάρι είναι ο έρωτας και να γεμίσουν το άλμπου της κοινής τους ζωής με ευτυχισμένες ξέγνοιαστες στιγμές,δίχως να βιάζονται για τον γάμο που είχε ακουστεί πως θα γίνει τον ερχόμενο Αύγουστο. “Εχουν βρει τις ισορροπίες της σχέσης τους, ξέρουν τι σημαίνει ο ένας για τον άλλον και προς το παρόν δεν έχουν κανένα λόγο να παντρευτούν. Θέλουν να ζήσουν πρώτα τον έρωτά τους”, αποκάλυψε άνθρωπος από το περιβάλλον τους στην εφημερίδα.

Και κάπως έτσι πέρασαν την επόμενη μέρα των γενεθλίων, την Κυριακή, με καλοκαιρινές βόλτες στο όμορφο νησί.

Καλημέρα Καλή Κυριακή #sunday #sunnyday #goodmorningworld #Kalimeraaa

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Doukissa Nomikou (@dutchesss_) στις

Read More

And More