Δούκισσα Νομικού: Η θερμή υποδοχή που την περίμενε στο σπίτι! [vid]

Μπορεί να βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Δούκισσα Νομικού όμως φαίνεται πως δεν έχει αλλάξει ακόμη το φορτωμένο καθημερινό της πρόγραμμα. Μπορεί η γνωστή παρουσιάστρια να μην βρίσκεται αυτήν την περίοδο σε κάποια εκπομπή, τα επαγγελματικά projects που “τρέχουν” όμως είναι πολλά και η όμορφη Δούκισσα μοιάζει να απολαμβάνει ακόμη και τις ώρες στη δουλειά.

Πρόσφατα μάλιστα ταξίδεψε ως τη Βαρσοβία στην Πολωνία για τις ανάγκες μιας νέας συνεργασίας και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram αγαπημένες στιγμές. Ωστόσο, η επιστροφή στο σπίτι την έκανε να συγκινηθεί. Βλέπεις εκτός από τον αγαπημένο της σύζυγο Δημήτρη Θεοδωρίδη, υπάρχει και ένα ακόμη μέλος της οικογένειας που την περιμένει καθημερινά με ανυπομονησία.

Ο λόγος φυσικά για τον τετράποδο φίλο της, τον Dhooch! Οι δυο τους ήταν από την αρχή αχώριστοι, έχουν φωτογραφηθεί μαζί και πρόσφατα η Δούκισσα έκανε και ανάρτηση στο Instagram για τα γενέθλια του αγαπημένου της σκύλου. Όσο για εκείνον; Δεν βλέπει κάθε μέρα την ώρα να πάει βόλτα και να παίξει με την Δούκισσα.

Δες το Video:

Read More

And More