Δούκισσα Νομικού: Μας δείχνει τη φωτογραφία λίγο πριν ζήσει την καλύτερη στιγμή της ζωής της! [pics]

Στις εξωτικές Μαλδίβες, με τον καυτό ήλιο πάνω από τα κεφάλια τους και το βλέμμα τους να ατενίζει το απόλυτο γαλάζιο της θάλασσας. Εκεί ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έκανε πρόταση γάμου στη Δούκισσα Νομικού και την έκανε την πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου!

Η Δούκισσα πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε μέσα από το προσωπικό της blog την πρόταση γάμου, ενώ σήμερα μοιράστηκε με τους αναγνώστες της, τη φωτογραφία που τραβήχτηκε, ακριβώς λίγη ώρα πριν “ζήσει την καλύτερη στιγμή της ζωής της” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά!

Η Δούκισσα και ο Δημήτρης είναι φουλ ερωτευμένοι και τον Ιούνιο θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στο αγαπημένο της νησί στη Μύκονο ενώπιον θεού και ανθρώπων.

Η όμορφη παρουσιάστρια ομολόγησε πως ήταν χαλαρή κι έτοιμη να ρίξει μια βουτιά στη θάλασσα και πως δεν υποψιαζόταν ότι σε λίγη ώρα θα ζούσε την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της: “Και τι δεν θα έδινα τώρα να ήμουν πάλι εκεί. Κάτω από τον καυτό ήλιο, με αλάτι στα μαλλιά και μια καρύδα στο χέρι. Και φυσικά να είμαι με εκείνον. Μόνο με εκείνον. Κανέναν άλλον.Θυμάμαι τη συγκεκριμένη στιγμή πολύ καθαρά. Ήμουν -προφανώς- πολύ ευτυχισμένη, χαλαρή, μόλις είχα τελειώσει το αγαπημένο μου βιβλίο και ετοιμαζόμουν να ρίξω μια βουτιά…


Read More

And More