Δούκισσα Νομικού: Μιλάει πρώτη φορά στις κάμερες για την εγκυμοσύνη της και δηλώνει ενθουσιασμένη! Video

Η Δούκισσα Νομικού νιώθει τεράστια ευτυχία, καθώς σε λιγότερο από τρεις μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Η γνωστή παρουσιάστρια διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά τους. Η Δούκισσα κρατά το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει σταματήσει τις δημόσιες εξόδους.
Πριν μερικές μέρες, όμως, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, σε παρουσίαση γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, στην οποία είναι πρέσβειρα και μίλησε στην κάμερα των Αποκαλυπτικών για την εγκυμοσύνη της, αλλά και το μητρικό ένστικτο, που της έχει ήδη ξυπνήσει.
“Νιώθω πολύ ευλογημένη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και σε τέτοιες μέρες γιορτινές εύχομαι σε όλο τον κόσμο να χαμογελάει, να πετυχαίνει όλα όσα ονειρεύεται, να είναι δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάει. Μόνο αγάπη, αυτό εύχομαι σε όλους” δήλωσε χαρακτηριστικά η εγκυμονούσα παρουσιάστρια και συνέχισε “Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένη, όπως νομίζω κάθε γυναίκα, κάθε άνθρωπος που ζει αυτό το θαύμα, γιατί όλο αυτό είναι ένα θαύμα”.
Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε και αν έχει φόβους ότι δεν θα τα καταφέρει: “Όχι, έχω απερίγραπτη χαρά και ανυπομονησία να γνωρίσω κάποιο πλασματάκι. Έχει ξυπνήσει ήδη κάποιο ένστικτο μέσα μου που για κάποιο λόγο με καθησυχάζει και με κάνει να νιώθω σίγουρη ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά”.
Δες το βίντεο:

Read More

And More