Δούκισσα Νομικού: Ο μήνας του μέλιτος τέλειωσε αλλά το πιο όμορφο ταξίδι ξεκινά τώρα! [pics]

Στιγμές ευτυχίας βιώνει η Δούκισσα Νομικού! Μετά τον εντυπωσιακό της γάμο στη Μύκονο το περασμένο καλοκαίρι, η όμορφη παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης πήγαν επιτέλους ταξίδι του μέλιτος. Το ζευγάρι, το οποίο σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του, ταξίδεψε ως το Λονδίνο αλλά και τη Νέα Υόρκη και έζησε μοναδικές στιγμές.

Η εγκυμονούσα Δούκισσα Νομικού δεν σταμάτησε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή στο πλευρό του Δημήτρη Θεοδωρίδη και οι δυο τους έζησαν μοναδικές εμπειρίες λίγους μήνες πριν γίνουν για πρώτη φορά γονείς! Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο δεν παρέλειψε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, αγαπημένα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, μέσα από τα social media.
Μάλιστα, μετά τις φωτογραφίες από τη Νέα Υόρκη, η Δούκισσα ανέβασε και μία αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, γράφοντας στη λεζάντα ένα απλό “Σ’ αγαπώ” στον σύζυγό της. Στη συνέχεια μας ενημέρωσε μέσα από το προσωπικό της blog πως το honeymoon τέλειωσε αλλά το μαγικό ταξίδι για εκείνους τώρα ξεκινάει! Φυσικά αναφέρεται στο ταξίδι της μητρότητας, το οποίο τόσο η Δούκισσα όσο και ο Δημήτρης ανυπομονούν να ξεκινήσει…

Δες όλες τις φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη:

Σ’αγαπώ ❤️ #honeymoon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις

Read More

And More