Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει για την χριστουγεννιάτικη συλλογή της!

Τα Χριστούγεννα φέρνουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους και η Δούκισσα Νομικού, έχει διπλό λόγο για να χαίρεται. Ο λόγος; Η χριστουγεννιάτικη συλλογή της κυκλοφόρησε κι εκείνη μετρούσε αντίστροφα και ήταν ανυπόμονη.

Φυσικά μας έδωσε μια γεύση μέσα από τα social media κι από την φωτογράφησή της που πραγματοποιήθηκε στον Πύργο Βασιλίσσης.

To να κάνει η Δούκισσα τη δική της συλλογή ρούχων, ήταν ένα από τα όνειρά της που έγινε πραγματικότητα, ένα χρόνο πριν. Η συλλογή, άλλωστε, που επιμελείται προσωπικά, φέρει τη θηλυκότητα, το δυναμισμό και τη σφραγίδα του ξεχωριστού στυλ της.

Kι έφτασε η ώρα να μας δείξει την χριστουγεννιάτικη συλλογή της!

Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω πολύ ευτυχισμένη, συγκινημένη και περήφανη! Η Dutchesss Collection – The Christmas Edition είναι έτοιμη και σας περιμένει από αύριο να την ανακαλύψετε σε όλα τα καταστήματα της @pinkwomanofficial Περιμένω τις εντυπώσεις σας Σας ευχαριστώ για όλα, σας αγαπώ Stay tuned ~ έρχονται αύριο δώρα! #newcollection #DutchesssCollection #thechristmasedition #pinkwomanofficial #newcampaign #superhappy #superexcited #instafashion #totallook #totalblack #womenwithstyle #ootd #ootdmagazine #smouts

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Doukissa Nomikou (@dutchesss_) στις

Read More

And More