Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει με ανεβασμένη διάθεση και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλιά! [pic]

Σε γλυκιά αναμονή βρίσκεται η Δούκισσα Νομικού, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης περιμένουν πώς και πώς να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους. Μάλιστα, το ζευγάρι περιμένει αγοράκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η Δούκισσα αν και έχει παραδεχτεί ότι είναι έγκυος συνεχίζει να κρατά τα σημάδια της εγκυμοσύνης της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτός είναι και ο λόγος που ανεβάζει ως επί το πλείστον μόνο selfie φωτογραφίες. Το μεσημέρι της Πέμπτης, όμως, η εγκυμονούσα παρουσιάστρια έκανε την διαφορά και ανέβασε στα social media μια ολόσωμη φωτογραφία, με την ίδια να ποζάρει στο ασανσέρ. Η Δούκισσα φαίνεται πως διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της, αλλά η φουσκωμένη της κοιλιά είναι πια κάτι παραπάνω από εμφανής, μιας κι έχει μπει στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε στο blog της, πως όσο η διάθεσή της είναι ανεβασμένη τόσο περισσότερο χρώμα θα βάζει στα ρούχα της!

Μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε και τι επιλέγει να τρώει σε αυτή την όμορφη περίοδο της ζωής της, αφού δεν ήταν και λίγες οι γυναίκες που την ρωτούν. Η ίδια ανέφερε στο προσωπικό της blog πως συνεχίζει να τρώει ό,τι έτρωγε και πριν, δηλαδή υγιεινά, ελαφριά, μαγειρεμένα φαγητά της μαμάς της! Αυτό όμως που λιγουρεύεται περισσότερο, αυτό το διάστημα, είναι τα μακαρόνια και οι πατάτες. Άλλωστε, μας το έδειξε το βράδυ της Τετάρτης, όπου ανέβασε το γευστικό βραδινό της γεύμα, το οποίο ήταν… μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα!

Κράτα το

Read More

And More