Δούκισσα Νομικού: Ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και συνάντηση με την Ιωάννα Λίλη!

Με επιτυχία εγκαινιάσθηκε το νέο κατάστημα γνωστής αλυσίδας ρούχων στη Θεσσαλονίκη, με ένα opening party πoυ ήταν όλοι εκεί. Οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες της συμπρωτεύουσας έδωσαν το παρών σε ένα μοναδικό event με πολλές εκπλήξεις και happenings. Τα στελέχη της εταιρίας καλωσόρισαν προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο στο καινούργιο κατάστημα, ενώ όλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά δημιουργίες της τρέχουσας αλλά και της νέας κολεξιόν.

Special guest ήταν η Βrand Ambassador της Pink Woman, Δούκισσα Νομικού που υποδέχθηκε με πολλή χαρά τους 1500 καλεσμένους που ήταν εκεί για να δουν από κοντά τη νέα της συλλογή. Το γνωστό συγκρότημα Otherview έδωσε μια νότα ενθουσιασμού στο event διασκεδάζοντας όλο τον κόσμο που είχε βρεθεί στο shopping party.

Στο πάρτι μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών η Ιωάννα Λίλη με την κόρη της, ο Χάρης Σιανίδης που οργάνωσε το event, ο Άγγελος Χαριστέας με την σύζυγό του Βαρβάρα, η Μπέσυ Μάλφα, η Βάσω Γουλιελμάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Παντελής Καναράκης, η Ελένη Τσολάκη και η Άννα Μενενάκου.

Δες φωτογραφίες


Bαρβάρα Χαριστέα και Άγγελος Χαριστέας


Χάρης Σιανίδης και Παντελής Καναράκης με Ιωάννα Λίλη και την κόρη της Μαρία


Ελένη Τσολάκη


Μπέσσυ Μάλφα, Άννα Μενενάκου

Ευγενία Γουρουτίδου Χατζηπαυλίδη, Παύλος Χατζηπαυλίδης. Χρυσάνθη Ντάφλα, Δήμος Αραβανής

Read More

And More