Δούκισσα Νομικού: Το χριστουγεννιάτικο ταξίδι της στην Αγγλία! [pics]

Σε χριστουγεννιάτικο mood μπήκε για τα καλά η Δούκισσα Νομικού και απολαμβάνει τις βόλτες της στο Λονδίνο. Η παρουσιάστρια του Ant1 έφυγε για μια mini εκδρομή στη βρετανική πρωτεύουσα και είναι ενθουσιασμένη με τις βόλτες στους στολισμένους δρόμους και τα μαγαζιά.

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η όμορφη Δούκισσα, που για μια ακόμη χρονιά απολαμβάνουμε στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη και στην εκπομπή “Όλα Ξεκόλλα” διάλεξε να επισκεφθεί το Λονδίνο, στην καλύτερη περίοδο. Αυτή των γιορτών.

Χαμογελαστή και ντυμένη ζεστά, η Δούκισσα νομικού δεν σταμάτησε τις βόλτες της στο Hyde Park, την Oxford Street και άλλα αγαπημένα σημεία του Λονδίνου, ενώ πέρασε και από τα Harrods.


Η αγάπη της για τα ταξίδια είναι γνωστή. Η Δούκισσα Νομικού δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να κάνει αποδράσεις για να γνωρίσει νέα μέρη και εμπειρίες. Ακόμα όμως κι αν έχει επιλέξει γνώριμο προορισμό απολαμβάνει κάθε στιγμή της αφού συνήθως συνταξιδιώτης της είναι ο σύντροφός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης. Αυτήν τη φορά δεν μας αποκάλυψε αν έφυγαν μαζί για Αγγλία, το σίγουρο πάντως είναι πως το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του και περνά όλο και περισσότερο χρόνο μαζί…

Read More

And More