Δούκισσα Νομικού: Βόλτες στην Αθήνα στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνη της

Είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει. Η Δούκισσα Νομικού μετά το ρομαντικό γάμο με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο, διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Η γνωστή παρουσιάστρια που από μικρή ονειρευόταν να κάνει μια όμορφη οικογένεια, είναι σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Και μπορεί η ίδια να μην έχει μιλήσει ανοιχτά ακόμη για τα ευχάριστα, το φιλικό της περιβάλλον όμως γνωρίζει καλά πως η όμορφη Δούκισσα είναι ενθουσιασμένη.

Προς το παρόν, βέβαια, δεν έχει δει μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητά της και το πρόγραμμά της παραμένει ως είχε, παρά την εγκυμοσύνη. Σήμερα, μάλιστα, έκανε και μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνα και ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με φόντο τον φωτισμένο βράχο της Ακρόπολης.

Αθήνα #lovemytown #athens #myathens #lovemycountry #greece #visitgreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις

Η Δούκισσα και ο Δημήτρης γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2014 και σιγά σιγά αναπτύχθηκε το ειδύλλιο τους, με τους δύο τους να είναι αχώριστοι! Μάλιστα για εμάς, όλα ξεκίνησαν με μια φωτογραφία που δημοσίευσε μαζί με τον αγαπημένο της η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2015, γράφοντας: Yeap, in love!

Η πρόταση γάμου έγινε λίγο μετά από τα περασμένα Χριστούγεννα, στις διακοπές τους στις εξωτικές Μαλβίδες, όταν ο Δημήτρης έκανε την μεγάλη ερώτηση στην Δούκισσα και εκείνη, φυσικά, είπε το πολυπόθητο “ναι”. Το αγαπημένο ζευγάρι επισφράγισε τον έρωτά του, λίγους μήνες μετά, στο Νησί των Ανέμων, παρουσία της οικογένειάς του και των καλών του φίλων. Σε λίγους μήνες, η ευτυχία τους θα ολοκληρωθεί κρατώντας στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Read More

And More