Δυο Γαλλίδες “καίνε” τον George Clooney! Βιβλίο που αποκαλύπτει την κρυφή ερωτική σχέση με τον κομμωτή του!

Χαμός έχει γίνει με το βιβλίο που μιλά για τις κρυφές ερωτικές προτιμήσεις του George Clooney. Ο γοητευτικός -μέχρι πρότινος εργένης- που παντρεύτηκε την Amal Alamuddin μπαίνει στο στόχαστρο και έρχεται αντιμέτωπος με δυο Γαλλίδες δημοσιογράφους που αποκαλύπτουν τη μυστική ερωτική σχέση του… με τον κομμωτή του.

Το βιβλίο με τίτλο “Une ambition secrète” (Μια μυστική φιλοδοξία) που υπογράφουν οι Maëlle Brun και Amelle Zaïd έχει κυκλοφορήσει από τις 23 Ιουνίου και φυσικά έχει μοσχοπουλήσει, αφού μιλά με έρευνα και λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή του ηθοποιού… Αντικείμενο του πόθου του σύμφωνα με τις συγγραφείς είναι ο γοητευτικός Ιταλός κομμωτής του ηθοποιού, Waldo Sanchez.

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί πολλές φορές σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές, γνωρίστηκαν σε πάρκινγκ κινηματογραφικού στούντιο την δεκαετία του ’90 και είναι αχώριστοι.

Μάλιστα, οι λεπτομέρειες της σχέσης τους έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά από έρευνες και συνεντεύξεις που έκαναν οι δυο δημοσιογράφοι στη γειτονιά του George Clooney στο χωριό Laglio, στις όχθες της λίμνης Κόμο στην Ιταλία, όπου βρίσκεται η πολυτελέστατη εξοχική βίλα του ηθοποιού…

Τέλος, στο βιβλίο υπάρχουν και αιχμές πως ο George Clooney έχοντας τη φιλοδοξία να θέσει υποψηφιότητα σε μελλοντικές εκλογές των ΗΠΑ, “αναγκάστηκε” να κάνει το γάμο – κάλυψη με την όμορφη δικηγόρο…

Read More

And More