Δύσκολες ώρες για την Αγγελική Ηλιάδη – Μπήκε στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο Metropolitan μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες η Αγγελική Ηλιάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια που εμφανίζεται στο Frangelico με τον Νίκο Μακρόπουλο, αντί να ανέβει στη σκηνή βρέθηκε με ορό στο νοσοκομείο.

Η Αγγελική Ηλιάδη ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες με οξεία λαρυγγιτιδα. Τα πράγματα όπως φαίνεται ήταν σοβαρά και έπρεπε να προσέξει πολύ, γι’ αυτό και εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου ακολουθεί συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή και πρέπει να κάνει αφωνία. Αυτή η περιπέτεια της υγείας της μάλιστα, την κράτησε μακριά από τη χθεσινή Live εμφάνισή της.

Λυπημένη που δεν μπόρεσε να βρεθεί κοντά στους θαυμαστές της, η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και έγραψε χαρακτηριστικά: «Αγαπημένοι μου λυπάμαι πολύ που δεν κατάφερα απόψε να είμαι κοντά σας στο @frangelico_greece …δυστυχώς με ταλαιπωρεί μια οξεία λαρυγγίτιδα με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον έστω να μιλήσω… ακολουθώντας την φαρμακευτική αγωγή που μου χορήγησε ο γιατρός μου ο Κ. Χρήστος Ζαφειριου και κάνοντας αυστηρά αφωνία εύχομαι αύριο να είμαι καλύτερα και να είμαι κοντά σας… Σας εύχομαι ένα όμορφο βράδυ. Σας αγαπώ πολύ».


Read More

And More